første spadestik, SteelXperts, domicilbyggeri
11.06.2024

Første spadestik hos SteelXperts

Torsdag den 6. juni fik vi taget det ”officielle” første spadestik til byggeriet for SteelXperts i Holstebro.

I højt solskin – mellem bygerne – kunne de 4 bygherrer fra SteelXperts tage første spadestik til deres nye domicil-byggeri, sammen med Frants Sørensen fra totalentreprenør Midtjysk Albyg A/S. Det er Frants Sørensen og Torben Smidstrup som er trukket i arbejdstøjet og tager det ”tunge læs”, mens Bjarne Sørensen har det store overblik og Kim Abildgaard og Jimmy K. Pedersen holder øje med at de gør arbejdet ordentligt.

De store gravemaskiner er ”tyvstartet” med jordarbejdet, så inden længe kan der startes op med støbearbejdet på det spændende byggeprojekt som taler godt ind i snakken om at bygge mere ”grønt”, da domicilbyggeriet opfylder kravene til lavenergi, Energiklasse 2020, samt overholder lav emissionsklassen til et byggeri jf. LCA-beregninger. Se det flotte domicil her.

______________________________

Om SteelXperts

Vi har i mange år stået for kvalitet inden for rustfrit stålrørsarbejde/rustfri stålkonstruktioner samt smede- og stålarbejde. Vi både bygger, monterer, tester, optimerer og udvikler, så vores kunder får et højt, trygt og kvalitetsbevidst serviceniveau igennem hele etableringsprocessen – og med driften i årene derefter
Vi er eksperter i at bygge produktionsanlæg til fødevarebranchen, men også inden for bryggeri, destilleri, kemikalier, biogas, protein og brint bygger vi kvalitetsanlæg. Møder vi dele af en ordre, som ligger uden for vores arbejdsområde, finder vi den rigtige løsning til kunderne sammen med vores dygtige samarbejdspartnere.
Vi vil være med til at sikre, at vores kunder vækster ved at udvikle på deres procesindustri. Vores høje kvalitet og serviceniveau bidrager til udviklingen af kundernes forretning. Det er vi stolte af. Sammen når vi i mål.
Læs mere her.

Flere nyheder