KONTOR & ADMINISTRATION

Trænger I til mere plads på kontoret?

Så kan vi hjælpe. Det har vi gjort for en
masse andre gennem mere end 45 år.

Byg jeres nye kontorbyggeri eller administrationsbygning med os – så er I sikre på at få den bedste løsning. Vi har siden 1978 bygget kontorbygninger for kunder over hele Danmark. Det betyder, at vi har set det meste og har opbygget en stor erfaring, som kommer vores kunder til gode.

Vi har vores egen tegnestue og projektafdeling hvor de dygtige projekttegnere og projektledere, hjælper jer gennem hele processen og sikrer at jeres kontorbyggeri lever op til de nyeste standarder inden for moderne og nutidigt erhvervsbyggeri.

Vi tilbyder ligeledes mange forskellige muligheder, når det drejer sig om ansvarligt byggeri, derfor tænker vi miljørådgivning hele vejen fra tegnestue til indkøb, så det bliver en central del af processen. Dermed bliver klimapåvirkning og energieffektivitet altid et centralt fokus. Et eksempel på vores ansvarlige muligheder er brugen af træelementer, som kan have mange grønne fordele i både selve byggeriet, men også i transporten og andre aspekter af processen. Vi byggede i 2021 vores eget domicil med kontor/administration og lagerhaller i præfabrikerede træelementer, fordi vi gerne vil være med til at brede budskabet ud omkring de mange fordele ved netop denne måde at bygge på. Det gør også, at vi kender alle detaljerne – store som små.

Vi varetager hele byggeprocessen fra start til slut som totalentreprenør, og sikrer os at byggeriet bliver gennemtænkt, velovervejet og funktionelt, så det passer til virksomhedens nuværende og fremtidige ambitioner. Sådan sikrer vi, at det færdige kontor- eller administrationsbyggeri lever op til bygherres forventninger.


Så er dit kontor fremtidssikret på alle fronter.

Skal vi bygge dit næste kontorbyggeri?

Kontakt vores salgsteam

Vores salgsfolk sidder klar til at hjælpe dig tage det næste skridt.