DOMICIL

Sidder I på knæene af hinanden på kontoret? Så er det måske tiden til at udvide lokalerne - eller måske få bygget et helt nyt firmadomicil.

Midtjysk Albyg har gennem mere end 45 år tegnet og opført utallige domicilbyggerier og kontorbygninger for virksomheder i hele Danmark.

Herfra har vi opbygget en meget stor viden og erfaring som kommer vores kunder til gode, hvad enten I skal have bygget nyt domicil eller blot ønsker at udvide de nuværende lokaler.

Vores dygtige tegnestue tegner og visualiserer hvert enkelt projekt, tilpasset kundens specifikke behov og ønsker. Vi tilgodeser alt fra arkitektur, funktionalitet, økonomi, driftssikkerhed og ikke mindst ansvarlighed - alt sammen tilpasset bygherres krav og ønsker til det nye domicilbyggeri.

Som specialister i domicilbyggeri har vi erfaring fra mange større og mindre virksomheder, som gennem årene alle har haft særlige krav og forventninger til deres nye domicilbyggeri. Vi har en dyb indsigt inden for domicilejendomme og domicilbyggerier, så vi ved hvor vigtigt det er, at hver enkelt byggeri tilpasses unikt til virksomhedens behov – både i dag og i fremtiden.

Vi varetager hele processen, og er med fra start til slut. Fra idéfasen og projektering – herunder de statiske beregninger og indsendelse af byggeansøgning – til selve byggefasen og aflevering af et nøglefærdigt domicilbyggeri.

Vi er med hele vejen, og vi bygger i hele landet.

Skal vi bygge dit nye domicil?

Kontakt vores salgsteam

Vores salgsfolk sidder klar til at hjælpe dig tage det næste skridt.