OM OS

Din totalentreprenør og samarbejdspartner, der sikrer ordentligt byggeri og ro i maven.

Dedikerede mennesker. Stærke kompetencer. Skræddersyede løsninger til dine behov. Midtjysk Albyg er alt det – og meget mere.

Vi tør godt sige, at vi tilbyder mere end en bygning.

Det betyder, at vi ved, hvad der skaber stærke byggerier og tilfredse kunder. Vi har rødderne solidt plantet i det midtjyske, men vores evner og ambitioner dækker hele Danmark. Gennem tæt sparring og forståelse af vores kunders individuelle behov, kan vi give en helt særlig rådgivning. Denne forståelse gør, at vores bygninger er skræddersyede og kan rumme kundernes ambitioner på både den korte og lange bane, så der er plads til udvikling og vækst.

Vi ønsker at have kunderne med på rejsen, så hele processen fungerer som et partnerskab. Det betyder transparens, tillid samt at vi altid går den ekstra mil.
Vi beskæftiger dygtige håndværkere. Derfor er vi i stand til at løse alle opgaver lige fra rådgivning og sparring, når de første spæde idéer melder sig, til ansøgninger om byggetilladelse, tegning af projekter, indretning og frem til udførelse af byggeriet.

Vi står for solidt Midtjysk håndværk, men med projekter, der dækker hele landet. Vi er åbne, transparente og gør, hvad vi kan, for at du kan have fuld tillid til vores arbejde. Vi vil ikke bare bygge, men skabe løsninger, der løser udfordringer og giver arbejdsglæde - alt sammen i fællesskab med vores kunder.

Vi vil være med til at drive udviklingen, der skaber øget ansvarlighed i byggebranchen. Byggeri, der både er energieffektivt og miljøvenligt, men også er lavet med fokus på gode materialevalg og lang holdbarhed. Vi søger konstant at være på forkant med udviklingen og har både evnerne og indsigten til at hjælpe dig med, hvordan vi kan bygge grønnere sammen.

Midtjysk Albyg A/S er totalleverandør af erhvervsbyggeri og industribyggeri til:

Job hos Midtjysk Albyg

Se her om vi har nogle åbne stillinger, der kunne være relevante for dig:

Midtjysk Albyg A/S søger altid nye og kompetente medarbejdere, så send gerne en uopfordret ansøgning til os via linket:

For at opnå AAA (Trippel A) skal der være tale om en virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

Download vores brochure

Bliv klogere på hvem vi er og hvordan vi bygger erhvervsbyggeri.

Kontakt vores salgsteam

Tag en uforpligtende snak med vores dygtige salgsfolk. De sidder klar til at rådgive dig.