OM OS

Din totalentreprenør og samarbejdspartner, der sikrer ordentligt byggeri og ro i maven.

Dedikerede mennesker. Stærke kompetencer. Skræddersyede løsninger til dine behov. Midtjysk Albyg er alt det – og meget mere.

Vi tør godt sige, at vi tilbyder mere end en bygning.

Med 45 års erfaring i byggebranchen har vi set lidt af hvert. Derfor ser vi os selv som mere end en erhvervsentreprenør – vi ser os som din samarbejdspartner. Vi går altid den ekstra mil, overholder budgetter og leverer til tid. Præcis som du forventer det.

Der hvor vi adskiller os, er ved vores rådgivning og sparring. Stærke løsninger kommer, når man ved, hvilke behov der skal løses. Derfor bruger vi den nødvendige tid, til at forstå jeres krav, udfordringer og bekymringer. Det gør, at vi gennem hele processen kan bygge, så det giver mening for jer i dag, men også rummer jeres ambitioner for fremtiden.

Vi står for solidt Midtjysk håndværk, men med projekter, der dækker hele landet. Vi er åbne, transparente og gør, hvad vi kan, for at du kan have fuld tillid til vores arbejde. Vi vil ikke bare at bygge, men skabe løsninger, der løser udfordringer og giver glæde - alt sammen i fællesskab med vores kunder.

Vi vil være med til at drive udviklingen, der skaber øget ansvarlighed i byggebranchen. Byggeri, der både er energieffektivt og miljøvenligt, men også er lavet med fokus på gode materialevalg og lang holdbarhed. Vi søger konstant efter at være på forkant med udviklingen og har både evnerne og indsigten til at hjælpe dig med, hvordan vi kan bygge grønnere sammen.

Midtjysk Albyg A/S er totalleverandør af erhvervsbyggeri og industribyggeri til:

Job hos Midtjysk Albyg

Se her om vi har nogle åbne stillinger, der kunne være relevante for dig:

Midtjysk Albyg A/S søger altid nye og kompetente medarbejdere, så send gerne en uopfordret ansøgning til os via linket:

For at opnå AAA (Trippel A) skal der være tale om en virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

Download vores brochure

Bliv klogere på vores måde at bygge på gennem vores brochure om erhvervsbyggeri.

Brochuren er ikke helt klar endnu

Kontakt vores salgsteam

Tag en uforpligtende snak med vores dygtige salgsfolk. De sidder klar til at rådgive dig.