ERHVERVSBYGGERI

Skræddersyet erhvervsbyggeri med landets stærkeste totalentreprise.

Som totalentreprenør for industrien med over 45 års erfaring, ved vi, hvordan vi bygger, så det giver glade og tilfredse kunder.

Vi ser os selv som en tæt, fortrolig partner i ethvert byggeri

Gennem tæt sparring og forståelse af vores kunders individuelle behov og fremtidige ambitioner kan vi rådgive virksomheder og investorer i at skabe de rigtige forhold for deres udvikling. Det giver dem en bekymring mindre.

Når det kommer til byggeri, kender vi alle kravene, er på forkant med ansvarlige muligheder og er med i hele processen, så vi til sidst står med den, for kunden bedste løsning. Vores egenskab, til at sætte os i vores kunders sted, er det, som bygger stærke løsninger med plads til vækst.

Vi bygger alle former for erhvervs- og industribyggeri dels med egne håndværkere og dels med faste samarbejdspartnere. Det giver tryghed, da vi kan rumme alle økonomiske og tidsmæssige forhold i processen.

Totalentreprenør

Som totalentreprenør kan vi tilbyde dig god sparring og omfattende service fra start til slut. Ved at vælge os som totalentreprenør vil du kun skulle forholde dig til én person igennem hele projektforløbet. Dette reducerer risikoen for misforståelser og fremmer en mere effektiv kommunikation.

Desuden kan vi som totalentreprenør tilbyde en mere omfattende service, da vi kan håndtere alt fra design og planlægning til konstruktion og færdiggørelse. Dette giver dig mulighed for at spare tid og bekymringer ved at have én part ansvarlig for hele processen.

Endelig kan vi som totalentreprenør også give dig større sikkerhed og tryghed, da vi har etablerede forbindelser til pålidelige underleverandører og har ekspertise i at løse eventuelle udfordringer, der måtte opstå undervejs.

Midtjysk Albyg har gennem mere end 45 år tegnet og opført utallige kontor- og domicilbyggerier og halbyggerier for virksomheder i hele Danmark. Herfra har vi opbygget en meget stor viden og erfaring som kommer vores kunder til gode, hvad enten I skal have bygget nyt domicil eller lager eller blot ønsker at udvide de nuværende lokaler.

Typer af byggeri

Industri & lagerhal

Produktionshal & værksted

Domicil

Kontor & administration

Sport & Fritid

Download vores brochure

Bliv klogere på hvem vi er, og hvordan vi bygger erhvervsbyggeri.

Kontakt vores salgsteam

Tag en uforpligtende snak med vores dygtige salgskonsulenter. De sidder klar til at rådgive dig.