INDUSTRI- & LAGERHAL

Vi opfører industrihaller til alle formål. Så hvis I mangler plads på lageret, mere produktionskapacitet, eller skal bruge et nyt værksted, så læs med.

Uanset om du skal bruge en industrihal til produktion, værksted, maskinhus eller lager, bygger vi skræddersyede løsninger, som passer til netop dine behov.

Vi opfører industrihaller som både isoleret og u-isoleret og materialevalget kan variere alt efter dine ønsker og behov. Vi tilbyder desuden at bygge haller i både stål, beton samt ansvarlige træelementer.

Hvad er prisen på en helt ny lagerhal eller industrihal?

For at kunne udregne en realistisk pris er det nødvendigt med nogle oplysninger om byggeriet: størrelse (m²), materialevalg og ikke mindst hvilken byggegrund. Der er rigtig mange aspekter som spiller ind på prisen, og vi vil derfor altid vælge at tage en snak med dig før vi oplyser en ca. pris.

Midtjysk Albyg har et professionelt team som står klar til at rådgive og hjælpe dig gennem hele processen fra idé til færdigt byggeri. Vi starter med at afdække dine behov, hvorefter vores egne, dygtige projekttegnere i tegnestuen udvikler den helt rigtige løsning til dig.

Vi hjælper med alle de ting, der dukker op hen ad vejen, og sørger for at udarbejde de færdige projekttegninger, statiske beregninger, branddokumentation, energirammeberegninger m.v. til myndighederne.

Med en Midtjysk Albyg-ning er du sikker på at få en industrihal, som efterlever alle lovkrav og sikrer optimale forhold for dine medarbejdere.

Dertil er vi førende indenfor vejledning og byggeri af ansvarlige løsninger, der bygges med omhyggelige materialevalg og ekstraordinær holdbarhed. Det åbner for en række energieffektive muligheder, ligesom det reducerer det samlede ressourceforbrug og de samlede ejeromkostninger.

Som et ansvarligt alternativ til beton, kan vi også levere jeres industri- og lagerhal som præfabrikerede træelementer, der monteres på stålspær. Træelementer kan leveres som både facade-, indervægs-, dæk- og tagelementer, for en komplet løsning.

Skal vi hjælpe dig med dit næste byggeprojekt?

Kontakt vores salgsteam

Vores salgsfolk sidder klar til at hjælpe dig tage det næste skridt.