DS1140

DS 1140 Certificering - ordning for entreprenør-virksomheder, der udfører bærende konstruktioner

Som den første entreprenørvirksomhed i Danmark er vi blevet certificeret i DS 1140, og det er vi selvfølgelig meget stolte af. Vi har valgt at få denne certificering for at imødekomme de mange krav fra de certificerede statikere, som gør det svært at navigere i dokumentationsniveauet.

Giver mere sikkerhed for vores kunder.

Hvad er DS1140?

DS 1140 er en dansk standard, der fastlægger kravene til udførelse af bærende konstruktioner med almen kontrol i bygninger i konstruktionsklasse 2 og derover. Det vil sige alt andet end enfamiliehuse i max. 2 plan og simple lagerbygninger.

Fokus på kvalitet og sikkerhed

Ved at være certificeret i DS1140 sikrer vi at man som kunde kan have tillid til byggeriet og den udarbejdede dokumentation. Kort sagt: At byggeriet er opført som projekteret. Vi forventer, at certificeringen vil give os færre udfordringer med hensyn til dokumentationen og en bedre dialog med kunder og samarbejdspartnere.

Som certificeret virksomhed bliver vi tredjepartsovervåget, og vi forventer, at certifikatet vil give vores kunder og samarbejdspartnere sikkerhed for, at vi kontrollerer os selv og vores underentreprenører i henhold til DS 1140, samt at dokumentationen er udført korrekt.

Med denne certificering i hånden kan vi vise vores kunder at vi har styr på tingene.

"First mover"

Projektdirektør René Bertelsen og Dorte Hartvig Knudsen, Leder for Udvikling/processer hos står her med beviset på at Midtjysk Albyg A/S har fået DS1140 certificeringen i hus.

Vi håber og tror på at det vil give os et forspring at være ”first mover” med denne certificering.

Hvis man som entreprenørvirksomhed i dagens Danmark vil være med ”forrest i bussen”, så må man følge med tiden.