< Tilbage

3. gang er - måske - lykkens gang02-10-2020 - 10:11

For 3. år i træk er Midtjysk Albyg A/S nomineret til Entrepreneur Of The Year

Fakta om EY Entrepreneur Of The Year:

  • EY Entrepreneur Of The Year er en hyldest til de dygtigste og mest innovative vækstskabere.
  • EY Entrepreneur Of The Year arrangeres i mere end 60 lande og er dermed verdens største vækstkonkurrence, der internationalt afholdes for 33. gang i år.
  • Vinderen kåres ikke kun ud fra økonomisk vækst, men ud fra en vurdering af flere parametre, bl.a. entrepreneurens rolle, værdier, ledelse og samfundsmæssige engagement.

"Det er en anderledes og omskiftelig tid, vi står midt i. Vi har mere end nogensinde brug for stærke rollemodeller og entrepreneurer, der kan inspirere andre, og aktivt være med til at sætte fokus på vækst og innovation — dem, der ser muligheder i modgang.

Dansk erhvervsliv står i en tid med nye store udfordringer, og det er de dygtige og engagerede virksomhedsejere, der kan hjælpe Danmark og dansk erhvervsliv bedst muligt gennem en krisetid. I en tid med en ny dagsorden, hvor vi skal trodse krisen, bidrage til at se muligheder i modgang og sætte en positiv dagsorden på vejen mod vækst og innovation, så kræver det en særlig mentalitet og ikke mindst mod.

Vi vil se virksomhedsejere med modet til at genoprette, genskabe og genopfinde, og vi vil se nogle, der går helt nye veje. En krisetid kan initiere og accelerere en udvikling og bringe nye ideer hastigt frem.

Derfor vil vi i år ændre radikalt i konkurrencen EY Entrepreneur Of The Year med en pris, der hylder de virksomheder og entrepreneurer, der formår at gribe de muligheder, der opstår pga. krisen, som viser omstillingsparathed og sætter et langsigtet perspektiv, der kan bringe dem styrket igennem.

Vi har i snart 25 år hyldet Danmarks bedste vækstskabere, og i år er det vigtigere end nogensinde før. Vi vil engagere erhvervslivet og de deltagende virksomheder i kampen for at trodse krisen og for at se muligheder i modgang. Vi håber, at I vil være med og hjælpe udviklingen i gang!" 

 

Kilde: EY hjemmeside

 

Lene Thorgaard Andersen fra EY i Herning var forbi i Aulum for at overrække diplomet for nomineringen til Frants Sørensen, direktør i Midtjysk Albyg. 

 

De stærkeste danske kandidater deltager i regionskåringerne, før landsvinderen bliver kåret

den 21. januar 2021 i København

 

Uanset om dette skulle lykkes er vi stolte over at være indstillet til prisen igen.

 

Midtjysk Albyg A/S takker E&Y for nomineringen, og vil gerne ønske held og lykke til alle de andre indstillede virksomheder.

< Tilbage