firmadomicil, domicilbyggeri
15.03.2024

Nyt firmadomicil til Anlægsgartner MøllerLøkkegaard A/S i Ringsted.

Vi er stolte over, at vi netop har sikret os en aftale med MøllerLøkkegaard A/S om at Midtjysk Albyg A/S skal opføre deres nye flotte firmadomicil i Ringsted .

Det nye domicil inkl. lagerfaciliteter, bliver opført som et solidt betonbyggeri, hvor der opføres kontor i 2 etager samt lager med en frihøjde på ca. 7m. Disse faciliteter vil give MøllerLøkkegaard A/S de optimale rammer til at servicere deres kunder og sikre den fremtidige vækst for deres virksomhed. Byggeriet er et perfekt match for Midtjysk Albyg A/S da vi med egen tegnestue samt brandrådgiver/ingeniør og energirådgiver, kan bruge den fulde kapacitet som vi besidder.

Vi ser frem til at gå i gang med byggeriet, som forventes færdig til udgangen af 2024.

MøllerLøkkegaard A/S skal selvfølgelig selv udføre anlægsarbejdet på deres nye domicil, hvor de jf. Anders og Søren vil give den max gas. Vi glæder os til at se det færdige resultat på anlægsarbejdet.

Vi siger tak for tilliden og ser frem til at levere en god byggeoplevelse i dette projekt.

________________________________________________________________________________________

Om MøllerLøkkegaard A/S

Anlægsgartner MøllerLøkkegaard A/S blev etableret I 2014 af Søren Løkkegaard og Anders H. Møller, og nu i 2024 er de 65 mand.

MøllerLøkkegaard A/S opfører både større anlægsopgaver i københavnsområdet, samt mindre job for f.eks. boligselskaber. Læs mere her.

Flere nyheder