< Tilbage

COVID-19 / Corona-virus16-03-2020 - 10:16

I lyset af den seneste udvikling i Danmark vil vi gerne informere om status hos Midtjysk Albyg.

Vi gør alt for at udføre vores opgaver efter planen, og håndværkerne på byggepladserne gør hvad de kan og samtidig overholde de anbefalede ”regler” med 2 meters afstand. Dog vil der kunne opstå situationer, hvor I som kunder kan blive mærket af, at vores dygtige medarbejdere vil blive hjemsendt i kortere eller længere perioder pga. sygdomstegn, karantæne, børnepasning m.v.

 

Samtidig kan vi komme til at opleve mangel på materialer og forsinkede leverancer. Ikke mindst nu da grænserne blev lukket her den 14. marts. Det kan jo også få indirekte indflydelse på ydelser, som indgår i jeres projekt via vores underentreprenører.

 

Efter statsministerens udmelding den 11. marts og flere gange efterfølgende, er vi alle inddraget i ”at passe på Danmark” dog skal vi huske hendes udmelding om også at holde Danmark i gang.

Det vil vi gøre alt for og så håber vi på en snarlig forbedring af situationen og lidt bedre og mere tørvejr, så vi alle kan få lavet et godt byggeri i en god kvalitet til jer 😊

 

Hvis I har spørgsmål, er I altid velkommen til at ringe til vores projektledere eller den sælger I har haft med at gøre.

 

Vi holder os selvfølgelig løbende orienteret om udviklingen, og følger de retningslinjer vores regering melder ud.

 

< Tilbage