Hvad siger kunderne?

Læs her hvad nogle af vores kunder siger om os.

I 2019 har Midtjysk Albyg opført en ny administrationsbygning (918m²) + produktionsbygning (2.601m² ) til Air Liquide Danmark A/S - klik og se billeder

"Kort tid før vi sendte byggeprojektet ud til potentielle leverandører, blev vi kontaktet af Holger Kudahl fra Midtjysk Albyg pr. telefon, så det var i sidste øjeblik.

Men vi valgte som bekendt at gå videre med Midtjysk Albyg, da vi følte vi havde en rigtig god fornemmelse efter de første møder. Vi har gennem hele forløbet haft en åben og ærlig dialog med både salgsafdeligen, tegnestuen og ikke mindst med de dygtige og fleksible håndværkere ude på pladsen.

Selvom vi har nogle strenge sikkerhedskrav, har de udført arbejdet meget påpasseligt og vi nærmer os derfor de 42.000 arbejdstimer uden uheld på byggepladsen.

Aftaler og tidsplaner er også blevet overholdt, samtidig med at kvaliteten af byggeriet er fuldt tilfredsstillende, på trods af en del ændringer undervejs. Tegnestuen og byggeledelsen har haft fuld forståelse for projektet, og har søgt mod konstruktive løsninger hver gang der har været udfordringer.

Vi har alt i alt været meget tilfredse med Midtjysk Albyg, og kan derfor give dem den bedste anbefaling med på vejen. "


Flemming Vester
Project specialist / ADR safety advisor
Air Liquide Danmark A/S


I 2019 opførte Midtjysk Albyg en ny lagerbygning på 4.774 m² til Dacapo Stainless - klik og se billeder

"Da vi i foråret 2018 bestemte os for at bygge ny lagerbygning, blev vi kontaktet af Holger Kudahl fra Midtjysk Albyg, og efter sommerferien mødtes vi for første gang. Efter et godt møde, valgte vi at fortsætte dialogen med Midtjysk Albyg. Hos Dacapo lever vi af at vise kunderne opmærksomhed, hvis ikke vi gør det, får vi ikke ordrene. Bl.a. derfor blev det Midtjysk Albyg som vi valgte.

Vi har hele vejen igennem byggeprocessen haft et rigtig godt samarbejde med alle medarbejderne hos Midtjysk Albyg, både salgsafdelingen, tegnestuen, byggeledelsen og håndværkerne på pladsen.

Vi synes at dialogen med Midtjysk Albyg har været meget professionel under hele forløbet, og alle aftaler og tidsplaner er blevet overholdt. En af de ting vi har sat mest pris på er jeres evne og vilje til at overholde kvalitet, leveringstid og pris ifølge aftalegrundlaget. Og at I med sikker hånd, hjalp os gennem udfordringerne som opstod i forløbet.

Vi er alt i alt meget tilfredse med Midtjysk Albyg og vil til enhver tid anbefale andre at bygge med jer."


Michael Mortensen
Group Director, Operations
Dacapo Stainless A/S

Midtjysk Albyg A/S som hovedentreprenør på til og ombygning af stald på
Noagård Ridecenter.
- klik og se billeder

"I vinteren 2013/14 bestemte vi os for at bygge ny stald til 20 heste, samt at ombygge en af de eksisterende stalde på Noagård Ridecenter. Vi indhentede tilbud fra flere forskellige byggefirmaer.
Midtjysk Albyg A/S kom med det mest seriøse og gennemarbejdede tilbud, som også var det
billigste. Firmaet havde desuden nogle gode og brugbare ideer til løsninger på ombygningsdelen.

Byggeriet gik i gang til aftalt tid i efteråret 2014, og stod færdigt i februar 2015.
Alting er forløbet planmæssigt undervejs, og eventuelle småproblemer er blevet løst på bedste måde.
Vi har under hele byggeriet haft en god dialog med både ledelse og håndværkere fra Midtjysk Albyg A/S. Vi kan give Midtjysk Albyg A/S vores bedste anbefalinger. "


Noagård Ridecenter
Sophie og Jan Christensen


I 2013 opførte Midtjysk Albyg A/S en uisoleret bygning til slam til opsamling fra 5 forskellige renseanlæg.

”Kanon projekt lige fra starten. Jeg kan kun sige at vi har haft et godt samarbejde med Midtjysk Albyg lige fra starten af byggeriet. På trods af at Midtjysk Albyg ikke havde erfaring med bygning af en slamkælder fra tidligere projekter, er projektet lykkedes fuldt ud tilfredsstillende. Tidsplanen blev overholdt, og byggeriet blev færdigt til tiden. Jeg vil derfor varmt anbefale Midtjysk Albyg til lignende projekter.”

Flemming Juul Jensen
Driftsleder
Hanstholm Renseanlæg


I 2013 opførte Midtjysk Albyg A/S en 950 m² stor hestestald for Viborg Rideklub. Klik og se billeder


”Vi kan kun sige at vi har fået en stald med et godt miljø for heste og mennesker. Der er en fantastisk ro i stalden, og det er tydeligt at hestene nyder de nye omgivelser.
Flot resultat – med et godt materialevalg!
Vore byggemøder med Midtjysk Albyg har været guld værd, og det har været udbytterigt at følge byggeriet, så der bliver fulgt op på alle detaljer.
Vi vil derfor varmt anbefale Midtjysk Albyg til lignende projekter."


Mogens Thorsager, Bestyrelsesmedlem
Bruno Simonsen, Bestyrelsesmedlem


Midtjysk Albyg A/S som hovedentreprenør på til- og ombygningen af ”Tvis Centret”
Klik og se billeder

"Vi har fra foråret 2011 og frem til aflevering af til- og ombygningen af ”Tvis Centret” i maj 2012 haft et rigtig godt samarbejde med Midtjysk Albyg A/S, hvor vi løbende har haft tilretninger og forbedringer af projektet. Der har løbende været rigtig godt styr på byggeriet, hvor der med faste intervaller var aftalt byggemøder med udsendt dagsorden før mødet, og et referat med beslutninger og opgørelse af priser på aftalte tilvalg blev fremsendt indenfor få dage efter mødets afslutning.

Vi oplevede en meget professionel styring, god dialog, professionel udførelse og god overholdelse af de aftalte tidspunkter, som var vigtige for os, da der indgik en stor del frivillig arbejde på vores projekt, der skulle koordineres.

Vi har efterfølgende anvendt Midtjysk Albyg A/S til mindre opgaver, og er pt. i forhandlinger om en større renovering af vores tag på hallen, så vi vil til enhver tid give Midtjysk Albyg A/S vores bedste anbefalinger."


René Bach-Andersen
Formand
Tvis Centret


I 2010 opførte Midtjysk Albyg A/S et 1150 m² stor kontor og lagerbygning for Jyske Bank i Silkeborg.
klik og se billeder

"Jeg kan kun sige at jeg har været så tilfreds med samarbejdet med Midtjysk Albyg A/S – det har været en stor inspirerende proces.
Der har været fuldt utroligt godt op på tingene, og ikke mindst har der efter afleveringen været super gode muligheder for at tilkalde jer, og få udbedret eventuelt opståede skader."


Ruth Róin
Arkitekt maa, Srateg
Bygninger og teknik
Jyske Bank


I 2009-10 opførte Midtjysk Albyg A/S 125 m² produktion og showroom, for Ceramicspeed i Holstebro.
I 2011 opførte de yderligere ca. 190 m² produktion og showroom, samt en privatbolig i to plan på i alt ca. 325 m²
- klik og se billeder

"Når vi producerer verdens bedste keramiske kuglelejer, så skal vi naturligvis have verdens flotteste hus. Og det har vi fået!

Vi har indtil nu bygget i 2 gange med Midtjysk Albyg. Begge byggerier forløb fuldstændig efter tidsplanen og tidsplaner blev overholdt. Ved 1 års gennemgangen tog de sig god tid til at gennemgå alle detaljer, og var hurtige til at reparere de få småting der var.
Det var en fornøjelse at kommunikere med de danske dygtige håndværkere på byggepladsen. Prisen var konkurrencedygtig, så jeg er godt tilfreds med samarbejdet, og skulle vi udvide yderligere, ville vi bestemt kontakte Midtjysk Albyg igen."


Jacob Csizmadia
Indehaver
CeramicSpeed