Udtalelser

Her kan du læse et udpluk af udtalelser fra vores kunder:


________________________________________________________


I 2019 opførte Midtjysk Albyg en ny lagerbygning på 4.774 m2 til Dacapo Stainless

Da vi i foråret 2018 bestemte os for at bygge ny lagerbygning, blev vi kontaktet af Holger Kudahl fra Midtjysk Albyg, og efter sommerferien mødtes vi for første gang. Efter et godt møde, valgte vi at fortsætte dialogen med Midtjysk Albyg. Hos Dacapo lever vi af at vise kunderne opmærksomhed, hvis ikke vi gør det, får vi ikke ordrene. Bl.a. derfor blev det Midtjysk Albyg som vi valgte.

Vi har hele vejen igennem byggeprocessen haft et rigtig godt samarbejde med alle medarbejderne hos Midtjysk Albyg, både salgsafdelingen, tegnestuen, byggeledelsen og håndværkerne på pladsen.

Vi synes at dialogen med Midtjysk Albyg har været meget professionel under hele forløbet, og alle aftaler og tidsplaner er blevet overholdt. En af de ting vi har sat mest pris på er jeres evne og vilje til at overholde kvalitet, leveringstid og pris ifølge aftalegrundlaget. Og at I med sikker hånd, hjalp os gennem udfordringerne som opstod i forløbet.

Vi er alt i alt meget tilfredse med Midtjysk Albyg og vil til enhver tid anbefale andre at bygge med jer.


Michael Mortensen
Group Director, Operations
Dacapo Stainless A/S________________________________________________________


Udtalelse om Midtjysk Albyg A/S som hovedentreprenør på til og ombygning af stald på
Noagård Ridecenter.


"I vinteren 2013/14 bestemte vi os for at bygge ny stald til 20 heste, samt at ombygge en af de eksisterende stalde på Noagård Ridecenter. Vi indhentede tilbud fra flere forskellige byggefirmaer.
Midtjysk Albyg A/S kom med det mest seriøse og gennemarbejdede tilbud, som også var det
billigste. Firmaet havde desuden nogle gode og brugbare ideer til løsninger på ombygningsdelen.

Byggeriet gik i gang til aftalt tid i efteråret 2014, og stod færdigt i februar 2015.
Alting er forløbet planmæssigt undervejs, og eventuelle småproblemer er blevet løst på bedste måde.
Vi har under hele byggeriet haft en god dialog med både ledelse og håndværkere fra Midtjysk Albyg A/S. Vi kan give Midtjysk Albyg A/S vores bedste anbefalinger. "


Noagård Ridecenter
Sophie og Jan Christensen


________________________________________________________


I 2013 opførte Midtjysk Albyg A/S en uisoleret bygning til slam til opsamling fra 5 forskellige renseanlæg.

”Kanon projekt lige fra starten. Jeg kan kun sige at vi har haft et godt samarbejde med Midtjysk Albyg lige fra starten af byggeriet. På trods af at Midtjysk Albyg ikke havde erfaring med bygning af en slamkælder fra tidligere projekter, er projektet lykkedes fuldt ud tilfredsstillende. Tidsplanen blev overholdt, og byggeriet blev færdigt til tiden. Jeg vil derfor varmt anbefale Midtjysk Albyg til lignende projekter.”

Flemming Juul Jensen
Driftsleder
Hanstholm Renseanlæg________________________________________________________


I 2013 opførte Midtjysk Albyg A/S en 950 m2 stor hestestald for Viborg Rideklub.
”Vi kan kun sige at vi har fået en stald med et godt miljø for heste og mennesker. Der er en fantastisk ro i stalden, og det er tydeligt at hestene nyder de nye omgivelser.
Flot resultat – med et godt materialevalg!
Vore byggemøder med Midtjysk Albyg har været guld værd, og det har været udbytterigt at følge byggeriet, så der bliver fulgt op på alle detaljer.
Vi vil derfor varmt anbefale Midtjysk Albyg til lignende projekter."


Mogens Thorsager, Bestyrelsesmedlem
Bruno Simonsen, Bestyrelsesmedlem________________________________________________________


Midtjysk Albyg A/S som hovedentreprenør på til- og ombygningen af ”Tvis Centret”

"Vi har fra foråret 2011 og frem til aflevering af til- og ombygningen af ”Tvis Centret” i maj 2012 haft et rigtig godt samarbejde med Midtjysk Albyg A/S, hvor vi løbende har haft tilretninger og forbedringer af projektet. Der har løbende været rigtig godt styr på byggeriet, hvor der med faste intervaller var aftalt byggemøder med udsendt dagsorden før mødet, og et referat med beslutninger og opgørelse af priser på aftalte tilvalg blev fremsendt indenfor få dage efter mødets afslutning.

Vi oplevede en meget professionel styring, god dialog, professionel udførelse og god overholdelse af de aftalte tidspunkter, som var vigtige for os, da der indgik en stor del frivillig arbejde på vores projekt, der skulle koordineres.

Vi har efterfølgende anvendt Midtjysk Albyg A/S til mindre opgaver, og er pt. i forhandlinger om en større renovering af vores tag på hallen, så vi vil til enhver tid give Midtjysk Albyg A/S vores bedste anbefalinger."


René Bach-Andersen
Formand
Tvis Centret________________________________________________________


I 2010 opførte Midtjysk Albyg A/S et 1150 m2 stor kontor og lagerbygning for Jyske Bank i Silkeborg.

"Jeg kan kun sige at jeg har været så tilfreds med samarbejdet med Midtjysk Albyg A/S – det har været en stor inspirerende proces.
Der har været fuldt utroligt godt op på tingene, og ikke mindst har der efter afleveringen været super gode muligheder for at tilkalde jer, og få udbedret eventuelt opståede skader."


Ruth Róin
Arkitekt maa, Srateg
Bygninger og teknik
Jyske Bank________________________________________________________


I 2009-10 opførte Midtjysk Albyg A/S 125 m² produktion og showroom, for Ceramicspeed i Holstebro.
I 2011 opførte de yderligere ca. 190 m² produktion og showroom, samt en privatbolig i to plan på i alt ca. 325 m²


"Når vi producerer verdens bedste keramiske kuglelejer, så skal vi naturligvis have verdens flotteste hus. Og det har vi fået!

Vi har indtil nu bygget i 2 gange med Midtjysk Albyg. Begge byggerier forløb fuldstændig efter tidsplanen og tidsplaner blev overholdt. Ved 1 års gennemgangen tog de sig god tid til at gennemgå alle detaljer, og var hurtige til at reparere de få småting der var.
Det var en fornøjelse at kommunikere med de danske dygtige håndværkere på byggepladsen. Prisen var konkurrencedygtig, så jeg er godt tilfreds med samarbejdet, og skulle vi udvide yderligere, ville vi bestemt kontakte Midtjysk Albyg igen."


Jacob Csizmadia
Indehaver
CeramicSpeed