domicilbyggeri,

Midtjysk Albyg A/S

Domicilbyggeri på i alt 4.104 m², hvor af de 864 m² er administrationsbygning, og resten er værksteds- og lagerbygninger, vaskehal og overdækkede arealer.

Hele byggeriet er opført i præfabrikerede træelementer, som et led i den grønne omstilling hvor der er sat fokus på minimalt materiale spild og lavt energiforbrug. Administrationsbygningens bærende konstruktion består af limtræ, og den udvendige facade beklædning består blandt andet af stålplader og Walltec-plader. Man har så vidt muligt forsøgt at anvende materialer, der kan genbruges, modsat for eksempel beton, som kun findes i bygningens fundament. Derudover er der energioptimeret ved at opvarme de isolerede haller samt administrationsbygningen med en varmepumpeløsning med jordvarme.

Der er valgt censorstyret LED belysning i både administrationsbygningen og hallerne. Som ventilation i administrationen er der valgt CAV/VAV anlæg med luftskifte 3 gange i timen , med CTS styring.

Domicilbyggeriet opfylder kravene til Energiklasse 2020 samt overholder lav emissionsklassen til et byggeri, hvor der er lavet en såkaldt LCA-rapport på. LCA-rapporten vurderer bygningers miljømæssige bæredygtighed. Læs hvad LCA (Livs Cyklus Analyse) er her.

Bygherre:
Midtjysk Albyg A/S
Byggeår:
2020-21
Bygningsareal:
4.104 m²
Anvendelse:
Firmadomicil, lager, værksted, vaskehal og kold hal