Tilbygning til SeedCom
19.02.2024

Status på byggeriet i Vissenbjerg

I Vissenbjerg er der godt gang i byggeriet til SeedCom A/S.

SeedCom er “gammel” kendt kunde i butikken her hos Midtjysk Albyg. I 2014 byggede vi deres nuværende domicil med koldhal, op varmet lagerhal og kontorbygning i 2 etager.

Denne gang skal der laves en tilbygning til de nuværende bygninger som er blevet for små. Der skal opføres en tilbygning til administrationen på 2 x 56 m², og en tilbygning til lager og kølerum på 155 m².

SeedCom A/S

SeedCom A/S forsyner de danske grøntsagsproducenter med kvalitetsfrø. Sortimentet indeholder sorter udvalgt og tilpasset til det danske klima og marked.

SeedCom er en ung og innovativ frøvirksomhed, der blev grundlagt i 2004 som datterselskab af den hollandske virksomhed Bejo Zaden med lokalt ejerskab. Bejo er førende inden for forædling af bl.a. løg, gulerod, kål og porre. Ud over Bejo indeholder produktsortimentet frø fra Rijk Zwaan. Rijk Zwaan er ligeledes en hollandsk virksomhed og førende inden for forædling af alle typer salat samt tomat og agurk i væksthus. Læs mere om SeedCom her.

 

Har du også brug for mere plads?

Siden 1978 er det blevet til mere end 1.500 byggeprojekter over hele landet, så vi føler godt vi kan kalde os eksperter inden for erhvervsbyggeriet. Vi har set det hele og prøvet det meste – nok også flere gange – og besidder derigennem en dyb erfaring og viden inden for godt byggeri.

Det er vores erfaring og ekspertise, der giver os vores styrke. Vi ved, hvordan vi skal lave skræddersyede løsninger og individuel rådgivning, som løser vores kunders nuværende behov – og de behov der kommer i fremtiden. I fremtidssikringen ligger også en øget ansvarlighed. Energieffektive og miljøvenlige løsninger er ikke kun relevante for vores kunder, men også hvis byggebranchen som helhed skal gøre en forskel i den grønne omstilling. Derfor sætter vi fokus på gode materialevalg, lang holdbarhed og mulighederne for at nedbringe ressourceforbruget.

Få en uforpligtende snak med vores konsulenter. Klik her.

Se nogle af vores tidligere erhvervsbyggerier lige her.

Flere nyheder