rejsegilde
21.03.2023

Rejsegilde hos Fog & Venø A/S

Midtjysk Albyg er kun lige færdig med at opføre et helt nyt domicil med tilhørende produktions- og lagerhaller til Fog & Venø i Aulum, og det er allerede for småt.

Så i starten af 2023 gik vi i gang med opførelsen af endnu en lagerhal på 1.988 m2 som opføres i forlængelse af de andre. Og fredag den 17. marts kunne der så fejres rejsegilde.

Fog & Venø A/S tager altid udgangspunkt i bæredygtige materialer for at sikre, at vi hjælper hinanden med at passe på kloden, og derfor har de også valgt at sætte fokus på bæredygtighed i valg af materialer til deres domicil og tilhørende lagerhaller. Både kontor- og administration samt lager- og produktionsbygning opføres i præfabrikerede træelementer.

 

 

 


Vil du vide mere om at bygge med træelementer?

Læs her om vores KAMPAGNE hvor du får et helt nyt eksklusivt domicilbyggeri med præfabrikerede træelementer, og hvor der sættes fokus på bæredygtigt byggeri og lavt energiforbrug.

 

Søger du blot inspiration til et nyt erhvervsbyggeri – ny lagerhal, nyt værksted, ny produktionsbygning eller måske et helt nyt domicil….? Klik her.

 

Flere nyheder