05.04.2023

Nyt projekt til “gammel” kunde

De skal have bygget til de nuværende bygninger som er blevet for små. Der skal opføres en tilbygning til administrationen på 2 x 56 m2, og laves en tilbygning til lager og kølerum på 155 m2.

 

Vi byggede deres nuværende domicil i 2014 med koldhal, opvarmet lagerhal og kontorbygning i 2 etager, og vi er stolte og ydmyge over at de viser os tilliden til at bygge for dem igen.

 

Vi glæder os til at komme i gang i Vissenbjerg.

 


SeedCom A/S

SeedCom A/S er et ungt og innovativt frøfirma, der forsyner danske producenter af grønsager med kvalitetsfrø. SeedCom blev dannet i 2004 som et Bejo datterselskab med lokalt medejerskab.

Vi forhandler udover vores medejer Bejo’s sortiment også Rijk Zwaan’s sortiment. Bejo og Rijk Zwaans sortimenter komplementerer hinanden godt: Bejo er førende indenfor forædling af blandt andet løg, gulerod, kål og porre, hvor Rijk Zwaan er førende i alle typer af salat samt tomat og agurk til væksthus.

Læs mere her.


Skal du have bygget nyt erhvervsbyggeri?

 

Som totalentreprenør bygger vi alle former for erhvervsbyggeri: lagerhal, domicil, bilhus, værksted, kontor- og administration, butik – kun fantasien sætter grænser!

 

Læs mere her.

 

Flere nyheder