Firmadomicil, domicilbyggeri, MLH Lastvognsservice
30.05.2024

Nyt firmadomicil til MLH Lastvognsservice ApS

Nyt firmadomicil til MLH Lastvognsservice ApS.

Vi er stolte over, at vi kan meddele at vi er blevet valgt som totalentreprenør til at opføre nyt firmadomicil til MLH Lastvognsservice. Byggeriet skal ligge i Hedensted. Det nye domicil inkl. værksted, bliver opført som et solidt betonbyggeri, hvor der opføres kontor i 2 etager og et stort værksted som er opdateret med det nyeste inden for lastvognsservice. Disse faciliteter vil give MLH Lastvognsservice de optimale rammer til at servicere deres kunder og sikre den fremtidige vækst for deres virksomhed.

Byggeriet er et perfekt match for Midtjysk Albyg A/S da vi med egen tegnestue samt brandrådgiver/ingeniør og energirådgiver, kan bruge den fulde kapacitet som vi besidder. Vi ser frem til at gå i gang med byggeriet, som forventes færdig i Q1 – 2025.

Vi siger tak for tilliden og ser frem til at levere en god byggeoplevelse i dette spændende projekt.

___________________________________________________

Skal du bygge nyt domicil eller kontor?

Midtjysk Albyg har gennem mere end 45 år tegnet og opført utallige domicilbyggerier og kontorbygninger for virksomheder i hele Danmark. Herfra har vi opbygget en meget stor viden og erfaring som kommer vores kunder til gode, hvad enten I skal have bygget nyt domicil eller blot ønsker at udvide de nuværende lokaler.

Kontakt os lige her – eller ring på tlf. 97473600.

 

Flere nyheder