24.05.2023

Nyt domicil til Fog & Venø A/S

Et flot byggeri som rummer kontor og administration, samt lager og produktionslokaler. I alt et bruttoetageareal på 6.684 m2, samt 4.650 m2 belægnings sten.

 

Fog & Venø A/S tager altid udgangspunkt i et bæredygtigt perspektiv for at sikre, at vi hjælper hinanden med at passe på kloden, og derfor har de også valgt at både kontor- og administration samt lager- og produktionsbygning er opført i præfabrikerede træelementer.

 

Vi har bygget for Fog & Venø flere gange, og vi har altid haft et rigtig godt samarbejde. Det synes de heldigvis også.

 

”Vi har haft Midtjysk Albyg til at bygge for os flere gange nu, og har været godt tilfreds og derfor også valgt dem denne gang. At det også er en lokal entreprenør her fra Aulum, har kun gjort valget nemmere.

 

Vi har haft en rigtig god dialog med Midtjysk Albyg gennem hele byggeprocessen, og det har været dejligt nemt og praktisk at vi næsten er naboer her i Aulum.

 

Det er vigtigt for os at omtanke for miljøet er med i alle vores arbejdsprocesser, og har derfor også taget dette med i overvejelserne da vi skulle bygge nyt domicil. Også her har Midtjysk Albyg været en god sparringspartner og været med til at tage beslutningen om at vi skulle bygge med præfabrikerede træelementer.

 

Vi er meget glade for vores nye arbejdsplads, og vil til enhver tid anbefale andre at bygge med Midtjysk Albyg. Vi er allerede i gang med det næste projekt sammen med dem – endnu en lagerhal.”

 

Karl (Kalle) Venø Nielsen

CEO/Direktør, Fog & Venø A/S

 

Se mange flere billeder her

 

Flere nyheder