04.01.2024

Nye medejere af Midtjysk Albyg A/S 

Som et led i Midtjysk Albyg’s nye strategi og for at fremtidssikre virksomheden, har Direktør Frants Sørensen valgt at sælge 20% af sine aktier i Midtjysk Albyg A/S. De 20% er solgt til hhv. Rene Bertelsen, projektdirektør som har købt sig ind med 10%, og Thomas Lauritsen, salgsdirektør som ligeledes har købt sig ind med 10%.

René Bertelsen har været ansat som projektdirektør siden 1. oktober 2022, men har tidligere været ansat som støber/ tømrer og senere som projektleder hos os. Efter en tur ude for at prøve noget andet, vendte han tilbage til Midtjysk Albyg i 2022.

Thomas Lauritsen er også en gammel kending hos os. Han forlod Midtjysk Albyg for ca. 8 år siden for at prøve noget “nyt” men har altid haft den tanke, at han gerne ville tilbage igen.

Vi er derfor glade for at kunne byde velkommen til Thomas igen, der pr. 1. januar 2024 er ansat som salgsdirektør i Midtjysk Albyg A/S.

Mere en 45 års erfaring

I 2021 flyttede vi ind i vores nyopførte domicil på Farvervej i Aulum. Her sidder vi 22 medarbejdere fordelt på de to plan i kontorbygningen. Derudover har vi over 30 håndværkere ansat, både maskinførere, støbere og tømrere.

Vi tegner og opfører alle typer erhvervs- og industribyggerier.

Mere end 45 års erfaring i byggebranchen og over 1.500 byggeprojekter siden 1978, gør os til en stor spiller i byggebranchen. Vi har stor erfaring og besidder en bred viden inden for erhvervsbyggeri. Med vores seneste certificering i DS 1140, hvilket vi er den første entreprenørvirksomhed i landet til at opnå, føler vi os godt rustet til at gå fremtidens udfordringer i møde.

Foto: fra venstre, Thomas Lauritsen, Frants Sørensen og René Bertelsen.

 

 

Flere nyheder