11.04.2023

Ny lagerhal i Silkeborg

Lagerhallen bliver opført med stålspær, og beklædt med vandrette sinus stålplader på facader.

 

Taget beklædes med sorte Cembrit tagplader. Hallen bliver på i alt 658 m2.

 

Vi takker for ordren og glæder os til at sætte spaden i jorden i Silkeborg.

 


 

Grovvarecentret – vi vil gøre en forskel!

Historien om Grovvarecentret som vi kender det i dag, begyndte tilbage i 2010. I dag består Grovvarecentret af tre fysiske butikker i henholdsvis Ans, Silkeborg og Herning. Der udover driver Grovvarecentret også rideudstyrs webshoppen Stald-Direkte.dk. Hos Grovvarecentret har vi vores ben plantet solidt i den midtjyske muldjord og har en stor interesse for vores fag. I vores butikker finder du et stort udvalg af jord og gødning til haven, hunde- og katteartikler, samt alt i foder til alle slags dyr.

 

Grovvarecentret.dk
Her på webshoppen finder du det samme brede udvalg af foder og ting til haven, som i vores fysiske butikker. Her kan du benytte fordelen at kunne bestille og afhente varer ren fysisk i én af de tre butikker, eller sidde hjemme i stuen og bestille vores varer leveret direkte hjemme på adressen.

 

 Vi vil gøre en forskel…
Vi hos Grovvarecentret vil gerne gøre en forskel for vores dyr og natur. Vores holdning er, at alle dyr uanset størrelse fortjener et godt liv med de bedste levevilkår. Vi står klar til med råd og vejledning til, hvordan du passer bedst muligt på vores natur og vi kan hjælpe uanset om du har en have på 800 m2 eller mark på 20 hektar. Alle vores ukrudtsmidler og insektmidler overholder dansk lovgivning. Denne lovgivning skal være med til at sikre at vi i fremtiden passer på vores natur og miljø.

Læs mere her:

Grovvare Centret

Stald-Direkte.dk

 

Flere nyheder