Lagerhal afleveret til Pettinaroli i Middelfart
24.09.2024

Ny flot lagerhal afleveret i Middelfart

Vi er stolte af at kunne meddele, at Midtjysk Albyg netop har afleveret en ny lagerhal til Pettinaroli i Middelfart. Byggeriet omfatter knap 1.000 m² og er stålspær og isolerende sandwichpaneler.

Vi vil gerne takke Pettinaroli for den tillid, de har vist os, og for et stærkt samarbejde gennem hele byggeprocessen. Det har været en fornøjelse at levere et byggeri, som lever op til deres forventninger og behov.

 

“Midtjysk Albyg A/S (MA) har opført vores nye lagerhal på Mandal Allé i Middelfart, og vi er meget glade for det færdige resultat. Vi fandt MA på nettet efter at have set de havde bygget et andet projekt i nærheden.

Vi har været godt tilfreds med MA’s håndtering gennem hele forløbet fra start til slut. Det kan ikke undgås at der opstår udfordringer ved sådan et stort projekt, men MA har prompte håndteret de få sager der har været og taget action på dem. Byggeriet har næsten holdt tidsplanen, men kun et enkelt ”bump” på vejen.

Vi har haft en rigtig god dialog og kommunikation med MA under hele projektet, og vi har været rigtig glade for at vi har haft én fast kontakt – nemlig Peter Frits Weiglin som har været projektleder på byggeriet, og som har ydet en sublim indsats!

Kvalitet, pris, planlægning og udførelse har været helt i top, og vi vil til enhver tid anbefale MA som totalentreprenør.”

Kim Svaneborg, CEO / Pettinaroli A/S

Flere nyheder