Stensdal - domicilbyggeri
04.07.2024

Kontrakten er underskrevet

Vi er stolte over, at vi nu kan fortælle at vi skal opføre nyt domicilbyggeri til Stensdal Group i Taastrup. Stensdal Group beskæftiger sig med ejendomsinvestering, projektudvikling indenfor boligbyggeri og private equity investeringer i virksomheder udenfor ejendomsbranchen.

Byggeriet bliver med et bebygget areal på knap 10.600 m2 samt 3.000m2 belægning.

Projektet opføres med isolerede betonelementer, og kontordelen etableres med ”kunstspor” på facaden, samt træbeklædning. Taget på kontordelen etableres med huldæk. På lageret udføres taget med TTs’ere og galvaniserede højprofilplader og klargøres til solceller.

Stensdal Group opfører det flotte nye domicilbyggeri til deres lejere MTAB Danmark A/S, en af Nordens førende leverandører af specialtransporter. De er bl.a. også specialister i kunsthåndtering herunder transport, pakning, konservatortjenester, toldhåndtering og opbevaring. MTAB Danmark A/S tilbyder også installation og konfiguration af maskiner til industrien.

Bygningen er tegnet og udviklet i en grundig proces mellem Stensdal Group, den nye lejer og Midtjysk Albyg, og således er planerne for de kommende lokaler også nøje udviklet, med øje for både Stensdal Groups krav til byggeri og de nye lejers specifikke behov.

Vi takker for tilliden til Stensdal Group og Lars Vestergaard Olsen, som her giver hånd på et godt fremtidigt samarbejde med Holger Kudahl, Midtjysk Albyg.

Vi glæder os til at komme i gang i Taastrup. Forventet byggestart er august 2024.

_____________________________________________________

Stensdal Group

I 1986 startede vores rejse med en ambition om ejendomsinvestering. Den rejse har udviklet sig til, at vores familieejede koncern i dag omfatter ejendomsinvestering, projektudvikling indenfor erhvervs- og boligbyggeri og Private Equity investeringer i virksomheder både med tilknytning til og udenfor ejendomsbranchen.
Vores erhvervsportefølje tæller ca. 150.000 m2 imponerende erhvervslejemål i Storkøbenhavn til kontor, showroom, lager, logistik og produktion. Fælles, for alt vi gør, er, at vi ikke investerer med kort sigte. Vi tror på langvarigt ejerskab af de ejendomme, vi opfører eller renoverer. Vores ambitioner rækker nemlig langt ud i den fremtid, hvor alt er overdraget til den næste generation. Men det giver også et ansvar. Derfor har vi et stort fokus på at energioptimere og nedbringe vores klimaaftryk og at renovere og bygge nyt med bygningsmæssige kvaliteter, der gør os stolte – og lejerne trygge.
Det er omhu og omtanke, men vi kalder det Stensdal-stilen. Læs mere her.

Flere nyheder