13.06.2023

Flot domicil afleveret til glad kunde

KOMPROMENT i Støvring er flyttet ind i deres nye domicil.

 

Byggeriet er på på 2.314 m2 i alt, og indeholder kontorbygning og tilhørende lager. Derudover er der etableret 8.500 m2 udendørs belægning.

 

Det flotte byggeri er selvfølgelig opført med nogle af KOMPROMENT’s egne materialer. En del af kontoret er beklædt med ægte naturskifer kaldt “Barcelona Plain”, og resterende med Colosseum Nordic Red, som er skærmtegl til det nordiske klima lavet af den efterspurgte ægte italienske terrakotta-ler.

 

Bygningen udstråler både elegance og bæredygtighed, og er en æstetisk fornøjelse med dens moderne design og unikke detaljer. Se flere fotos her.

 

Med det nye domicil har KOMPROMENT fået en splinterny arbejdsplads til deres medarbejdere og en dedikeret plads til at demonstrere deres kvalitetsmaterialer og innovative løsninger.


”Midtjysk Albyg har været et kompetent og samarbejdsvilligt byggefirma, der har ydet kvalificeret rådgivning både før og under byggeprocessen.
Vi står i dag med et nyt flot byggeri, som vi både glade og stolte over.”

Jan Kristensen, økonomidirektør
KOMPROMENT


 

 


 

Om KOMPROMENT

Firmaet arbejder i byggeindustrien med udvikling og salg af tag og facader både i Danmark samt på udvalgte eksportmarkeder.

 

De primære materialer som KOMPROMENT arbejder med er tegl, skifer samt beton. Kvalitet, bæredygtighed service, design samt systemleverancer er vigtige pejlemærker i Komproments DNA.

 

 

 

 

 

Flere nyheder