18.12.2023

En ny lagerhal i Middelfart

På Mandal Allé i Middelfart har Midtjysk Albyg fået til opgave at bygge en ny lagerhal til Pettinaroli.

Hallen skal opføres i stålspær og er dimensioneret med 15 kg. /m2 for solceller. Facade beklædes med 180 mm sandwichpaneler, monteret liggende med markeringer, i farven Antracit. Taget udføres med galvaniserede perforede højprofil ståltrapezplader og isoleres iht. en uværdi på 0,15.

Byggeriet bliver med et bebygget areal på i alt 999 m2.

 Vi takker for ordren, og glæder os til at komme i gang i Middelfart.

_______________________________________________

Pettinaroli Logistic A/S

Komponenter og indeklimasystemer, du kan stole 100 % på! Hos Pettinaroli A/S ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne sikre dine kunder gulvvarme- og komfortsystemer, de bliver glade og tilfredse med. Vi arbejder hver dag intenst på at skabe og levere kuglehaner, ventiler, bundmoduler, gulvvarmesystemer og SmartHome løsninger i den allerbedste kvalitet til dig og alle andre i den danske VVS-branche. Det har vi gjort i over 40 år. Højkvalitetsprodukter gør det dog ikke alene. Vi bestræber os konstant på at give dig en nemmere arbejdsdag. Uden bøvl og tidsspilde. Hos os får du nemt fat i det, du står og skal bruge: Produkter, rådgivning og installationsvideoer. Vores engagerede medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig hurtigt videre.

Vi startede i 1976 som familievirksomheden Jørgen Pedersen VVS. Siden er vi vokset støt. I 2000 blev vi en del af den italienske familiekoncern Fratelli Pettinaroli SpA og skiftede navn til Pettinaroli A/S. I dag er vi blandt verdens førende leverandører. Fra vores lager i Middelfart leverer vi til 17 lande i Nord-, Mellem- og Østeuropa. Alle vores messingprodukter bliver produceret af varmepresset kvalitetsmessing på vores fabrik i Italien. Det er din garanti for produkter, der holder. Både nu og i fremtidens systemer.

Læs mere her.

Flere nyheder