12.12.2023

Endnu et projekt i hus – JKS Bordplade udvider

Nyt projekt

I Espergærde skal Midtjysk Albyg bygge for JKS Bordplade.

De mangler plads i produktionen, og skal have udvidet med 513 m². Derudover skal der lægges 200 m² belægning udenfor.

Vi takker for ordren, og glæder os til at komme i gang i Espergærde.

__________________________________________________

JKS Bordplade ApS
JKS Bordplade er en mindre bordpladeproducent, som er beliggende på Sjælland.
Vi startede med at lave køkkenbordplader i 2008, og leverer bordplader både til private og erhverv. Det startede med massive stålbordplader til køkkener, men sortimentet tæller i dag også både Dupont Corian® og Fenix kompaktlaminat, som begge er velegnede til køkken og bad. Derudover laver vi også specialopgaver som spiseborde, sofaborde og badeværelses elementer, samt bordplader i bl.a. Kobber, messing, træ mm. Alle vores bordplader laver vi på eget værksted i Espergærde, hvor vi også har showroom.

Vores speciale er at lave skræddersyede løsninger til private kunder. Hvor vi kommer ud og måler køkkenet digitalt op, hvorefter vi producerer bordpladen og til sidst monterer. Alt bliver skåret ud på CNC styrede maskiner, og efterfølgende bearbejdet i hånden. Vi er ofte med helt fra start, og kommer med både råd og vejledning til alt fra materialevalg, vaske til udformning mm.

Vores mål er at levere produkter af høj kvalitet til en fordelagtig pris, med stort fokus på leveringstid, service og kundetilfredshed.
Læs mere her

Flere nyheder