Domicilbyggeri I herning
16.02.2024

Domicilbyggeri i Herning

Domicilbyggeri i Herning

På Industrivej i Herning er byggeriet nu i sin afsluttende fase, og det har været et spændende projekt. Det inkluderer både kontor- og administrations-faciliteter samt en lagerhal.

Når bygningen står helt klar og færdigbygget skal det bruges til udlejning. Bygherre Tom Møller Jensen har allerede fundet en lejer, nemlig Darmc – et forsknings- og udviklingscenter for avancerede produktionsteknologier.

 

Skal du bygge nyt erhvervsbyggeri?

Vi ser os selv som en tæt, fortrolig partner i ethvert byggeri. Når det kommer til byggeri, kender vi alle kravene, er på forkant med ansvarlige muligheder og er med i hele processen, så vi til sidst står med den, for kunden bedste løsning. Vores egenskab, til at sætte os i vores kunders sted, er det, som bygger stærke løsninger med plads til vækst. Vi bygger alle former for erhvervs- og industribyggeri dels med egne håndværkere og dels med faste samarbejdspartnere. Det giver tryghed, da vi kan rumme alle økonomiske og tidsmæssige forhold i processen.

Som totalentreprenør for industrien med over 45 års erfaring, ved vi, hvordan vi bygger, så det giver glade og tilfredse kunder.

Læs mere her – eller ring på tlf. 97473600

Flere nyheder