Lagerhal

LAGERHAL

Skal du bruge en ny lagerhal?

Vi tegner og opfører både isolerede og u-isolerede halbyggerier, som er meget velegnet til opbevaring, garage, produktion, maskinstationer mv., og vi skræddersyr din nye lagerhal, så den matcher netop dit behov.

Med os som totalentreprenør får i rådgivning samt mere end 45 års erfaring som sikrer et veludført stykke arbejde samt at der er styr på de vigtigste forhold og regler.

Der kan være rigtig mange årsager til at bygge en ny lagerhal, at renovere sin nuværende eller udvide eller bygge til et allerede eksisterende halbyggeri. Men under alle omstændigheder er der en række gældende regler og standarder som skal overholdes, og her tilbyder vi at være din samarbejdspartner, så du sikret høj faglighed, høj kvalitet og rådgivning gennem hele projektet.

Hvad er prisen på en helt ny lagerhal eller industrihal?

For at kunne udregne en realistisk pris er det nødvendigt med nogle oplysninger om byggeriet: størrelse (m²), materialevalg, isoleret eller u-isoleret og ikke mindst hvilken byggegrund. Der er rigtig mange aspekter som spiller ind på prisen, og vi vil derfor altid vælge at tage en snak med dig før vi oplyser en ca. pris.

Når vi opfører en ny lagerhal, drager vi fordel af vores mange års erfaring. Samtidig følger vi de nyeste standarder inden for logistik, lagerføring og moderne halbyggeri – alt sammen til attraktive priser!

Vi skræddersyr din nye lagerhal, så den præcist imødekommer dine behov. Der findes flere forskellige muligheder når vi taler om en lagerhal:

Stålhal - u-isoleret

En u-isoleret lagerhal i form af en stålhal leveres med stålprofiler på både tag og vægge, der er designet til at modstå det danske klima. Denne type lagerhal er særligt velegnet til lager og opbevaring eller som lade.

En u-isoleret lagerhal i form af en stålhal leveres med stålprofiler på både tag og vægge, der er designet til at modstå det danske klima. Denne type lagerhal er særligt velegnet til lager og opbevaring eller som lade.

Stålhal - isoleret

En isoleret lagerhal – dvs. en stålhal med sandwichpaneler på tag og vægge – er ideel til værksteder, lager, industri, landbrug og mange andre formål.

Lagerhal - beton

Som alternativ til stålhaller tilbyder vi lagerhaller opført i betonelementer. Disse leveres som isolerede sandwichelementer, og de udvendige overflader kan beklædes med eksempelvis antracit sten. En lagerhal i beton egner sig til opbevaring, lager, produktion og eventuelt kontorer.

Lagerhal - træelementer

Træelementer kan leveres som facade-, indervægs- og tagelementer for en helhedsløsning. De produceres under kontrollerede forhold på fabrikken, hvilket sikrer dig et byggeri, der er både tørt og holdbart. Monteringen af træelementerne på byggepladsen er hurtig; bygningen er lukket indenfor få dage. Produktet kræver ingen efterfølgende udtørring, så den videre indretning af bygningen kan starte umiddelbart efter elementmontagen. Dette fremskynder byggeprocessen betydeligt.

Skal vi hjælpe dig med dine byggebehov?

Kontakt vores salgsteam

Vores salgsfolk sidder klar til at hjælpe dig tage det næste skridt.