INDUSTRIHAL

Uanset om du skal bruge en hal til produktion, værksted, maskinhus eller lager, så har vi en skræddersyet løsning til dig.

Vi bygger industrihal i både stål, beton og bæredygtige træelementer.

At bygge en ny industrihal, som lever op til jeres forventninger og overholder de gældende lovkrav, kan være en krævende opgave.

Vi har de nødvendige og kompetencer til at få jer sikkert og bekymringsfrit igennem hele processen – fra første idé til afleveret industrihal.

Vi har et professionelt team som står klar til at hjælpe gennem hele byggeriet. Vi har egen tegnestue, hvor dygtige projekttegnere og projektledere udvikler den helt ideelle løsning, der passer til dine individuelle behov.

Vi hjælper med alle udfordringer, der dukker op undervejs, og sørger for at udarbejde de færdige projekttegninger, statiske beregninger, energirammeberegninger m.v. til myndighederne.

På den måde er du sikker på at få en industrihal, som efterlever alle lovkrav og sikrer optimale forhold for dine medarbejdere. Vi ved at du som virksomhed ønsker en industrihal og et erhvervsbyggeri, som lever op til de nyeste standarder i høj kvalitet, og samtidig skal det økonomiske aspekt tages med i alle beregninger.

Vi opfører industrihaller som både isoleret og u-isoleret, og materialevalget kan variere alt efter ønsker og behov.

Skal vi hjælpe dig med dine byggebehov?

Kontakt vores salgsteam

Vores salgsfolk sidder klar til at hjælpe dig tage det næste skridt.