lagerhal

INDUSTRIBYGGERI

Alt industribyggeri er forskelligt og skal tilpasses det individuelle selskabs behov.

Vi laver skræddersyet industribyggeri, som passer til de udfordringer og ambitioner, som vores kunder ønsker at imødekomme.

Det kan være svært at bygge lige den industribygning, der passer til jeres behov. Derfor bruger vi den nødvendige tid på at forstå, hvad der gør jeres arbejde lettere – både i dag og i fremtiden.

Hos os har vi de fornødne færdigheder til at lede jer trygt og uden besvær gennem hele forløbet - fra første tanke til færdigt industribyggeri.

Med over 45 års erfaring er vi specialister inden for industribyggeri. Vores professionelle team står klar til at assistere dig gennem hele byggeprojektet. Vi råder over egen tegnestue, hvor kompetente projekttegnere og projektledere skaber den mest ideelle løsning skræddersyet til dine unikke behov inden for industribyggeri.

Vi navigerer gennem enhver udfordring, der måtte opstå i processen, og sikrer os at fremlægge de færdige projekttegninger, statiske beregninger, energirammeberegninger m.v. til de relevante myndigheder.

Med os ved roret kan du være tryg ved at dit industribyggeri opfylder alle lovmæssige krav, samtidig med at det giver de bedste forhold for dine medarbejdere. Vi forstår at din virksomhed ønsker et industribyggeri, der lever op til de nyeste standarder i topkvalitet, alt imens det økonomiske perspektiv holdes i fokus gennem hele processen.

Vi står for industribyggeri både med og uden isolering, og valget af materialer tilpasses efter dine specifikke ønsker og behov.

Lad os opføre dit industribyggeri. Produktionshal, lagerhal, industrihal - vi klarer det hele.

Kontakt vores salgsteam

Vores salgsfolk sidder klar til at hjælpe dig tage det næste skridt.