| |

Om Midtjysk Albyg A/S - byggefirma i Midtjylland

Midtjysk Albyg A/S er et professionelt byggefirma med domicil i Aulum i Midtjylland. Men om I har til huse i Jylland, på Fyn eller Sjælland har ingen betydning - vi bygger i hele Danmark!

Mere end 40 års erfaring i byggebranchen og utallige færdige byggeprojekter har givet os stor erfaring og know-how, til at levere dit erhvervsbyggeri til den helt rigtige pris og selvfølgelig - til tiden!

Midtjysk Albyg A/S er totalleverandør af erhvervsbyggeri og industribyggeri til:

Vi bygger alle typer erhvervs- og industribyggeri:

- Produktion
- Lagerhal / halbyggeri
- Værksted
- Bilhus / showroom
- Administration / Domicil


- og meget mere

Det er blevet til mere end 1.500 byggeprojekter siden 1978, og vi har derfor stor erfaring og besidder en bred viden inden for erhvervsbyggeri. Vi er med hele vejen, lige fra rådgivning omkring indretning, ansøgning om byggetilladelse, tegning af projektet og frem til udførelsen af byggeriet - som foregår med egne håndværkere og en fast stab af stabile og kvalitetsbevidste underentreprenører.

Med Midtjysk Albyg A/S får I en samarbejdspartner, der mestrer byggeopgaven fra start til slut, og vi er altid klar med vejledning, og giver naturligvis gerne et uforpligtende tilbud på jeres byggeprojekt.

Kontakt os på tlf. 97473600, eller på mail .

Dit lokale byggefirma i Midtjylland - Vi bygger i hele Danmark!

Vores vision
Midtjysk Albyg A/S vil fremstå og opfattes som en troværdig og kvalitetsbevidst totalentreprenør i opførelse af erhvervsbyggeri og industribyggeri.

Vores værdier
Vores kerneværdier er vigtige for vores arbejde og er en del af vores virksomhedskultur, og derfor bygger vores værdier på: Troværdighed, kvalitet, konkurrencedygtighed, samt evnen til at overholde aftalt tid og pris over for kunden.

Vores mission
Vi bygger med omtanke. Gennem professionel rådgivning og troværdig sparring med bygherren samt effektiv projektstyring, vil vi skabe de bedste rammer for vores kunder.

Vores ambition
Vi vil være endnu dygtigere…. Derfor styrker vi konstant grundlaget for vores kerneværdier.
Vi vil være på forkant med udviklingen…. Derfor opsøger vi den nyeste teknologi, de nyeste byggemetoder og knowhow. Alt sammen for at kunne levere det mest optimale byggeri til vores kunder.

Medarbejdere
Medarbejderne er Midtjysk Albyg’s vigtigste værdi og største ressource. Derfor er ansættelse, udvikling, uddannelse og motivation vores største ledelsesmæssige udfordring.

Vores mål er, at den rigtige medarbejder ansættes, at der ikke foretages unødige afskedigelser. Midtjysk Albyg tilbyder motiverende kurser og uddannelser, som harmonerer med medarbejderens ønsker og muligheder, så engagement, motivation og udvikling kan forenes. For kun derigennem kan medarbejderne være gode ambassadører for firmaet.

Midtjysk Albyg A/S har opnået den højeste kreditværdighed som er muligt hos DI Handel og Bisnode.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

AAA – Højeste kreditværdighed
For at opnå en AAA (Trippel-A) skal der være tale om en virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser

Hvad er kreditrating/kreditvurdering?
En virksomheds kreditrating er et udtryk for dens kreditværdighed og evne til at overleve. Bisnode har den mest anerkendte og veletablerede kreditvurderingsmodel på markedet og beregnes ud fra en matematisk algoritme, som er baseret på mere end 2.400 beslutningsregler. Disse beslutningsregler har udgangspunkt i delbedømmelserne grunddata, ejerforhold, økonomi og betalingserfaringer. Standarden er endvidere internationalt anerkendt.