| |

Domicil / domicilbyggeri

Få bygget nyt domicil eller udvidet de nuværende lokaler

Klik på billedet for at se flere billeder af Elitecom's nye domicil
Klik på billedet for at se flere billeder af Elitecom's nye domicil

Sidder I snart på knæene af hinanden på kontoret? Så er det måske på tide at få udvidet lokalerne, eller måske få bygget et helt nyt firmadomicil.

Midtjysk Albyg har gennem mere end 40 år tegnet og opført utallige domicilbyggerier og kontorbygninger for virksomheder i hele Danmark. Derfor har vi opbygget en meget stor viden og erfaring som kommer vores kunder til gode, hvad enten I skal have bygget nyt domicil eller blot udvidet de nuværende lokaler.

Klik her og se eksempler på nogle af de domiciler vi har bygget gennem tiden!

Fra idé til nøglefærdigt domicilbyggeri
Vores dygtige tegnestue tegner og visualiserer hvert enkelt projekt, tilpasset kundens specifikke behov og ønsker. Vi tilgodeser alt lige fra arkitektur, funktionalitet, økonomi, driftsikkerhed og ikke mindst bæredygtighed - alt sammen tilpasset bygherres krav og ønsker til det nye domicilbyggeri.

Lad os stå for byggeriet af jeres nye firmadomicil. Som specialister i domicilbyggeri har vi erfaring fra mange større og mindre virksomheder, som gennem årene alle har haft særlige krav og forventninger til deres nye domicilbyggeri. Vi har stor erfaring inden for domicilejendomme og domicilbyggerier og ved derfor også hvor vigtigt det er, at hver enkelt byggeri tilpasses unikt til virksomhedens behov. Midtjysk Albyg bygger over hele landet.

Vi varetager hele processen, lige fra idéfasen og projekt-udvikling, sørger for de statiske beregninger mv., indsender byggeansøgning til kommunen, til selve byggefasen og til aflevering af et nøglefærdigt domicilbyggeri.

Går I med byggetanker om et nyt moderne og energirigtigt domicilbyggeri?

Kontakt vores salgs-afdeling her, og få en pris på jeres nye domicil.


Ring på tlf.  97473600 Skriv på mail: info@midtjyskalbyg.dk