Lagerhal i Middelfart - rejsegilde - Pettinaroli
30.04.2024

Rejsegilde i Middelfart

Heldigvis er foråret endelig dukket op, så solen skinnede fra en næsten skyfri himmel. Midtjysk Albyg A/S er i gang med at opføre en ny lagerhal til Pettinaroli A/S.

Hallen skal opføres i stålspær og er dimensioneret med 15 kg. /m² for solceller. Facade beklædes med 180 mm sandwichpaneler, monteret liggende med markeringer, i farven Antracit. Taget udføres med galvaniserede perforede højprofil ståltrapezplader og isoleres iht. en uværdi på 0,15. Byggeriet bliver med et bebygget areal på i alt 999 m².

_______________________________________________________

Byggeplaner?

Har du brug for hjælp til at komme videre med dine byggeplaner?

Midtjysk Albyg har gennem mere end 45 år tegnet og opført utallige kontor- og domicilbyggerier og halbyggerier for virksomheder i hele Danmark. Herfra har vi opbygget en meget stor viden og erfaring som kommer vores kunder til gode, hvad enten I skal have bygget nyt domicil eller lager eller blot ønsker at udvide de nuværende lokaler.

Som totalentreprenør kan vi tilbyde dig god sparring og omfattende service fra start til slut. Ved at vælge os som totalentreprenør vil du kun skulle forholde dig til én person igennem hele projektforløbet.  Dette reducerer risikoen for misforståelser og fremmer en mere effektiv kommunikation.

Kontakt os lige her – eller ring på tlf. 97473600.

Flere nyheder