Om Midtjysk Albyg A/S - byggefirma i Vestjylland

Midtjysk Albyg A/S er et professionelt byggefirma med domicil i Aulum i Vestjylland. Men om I har til huse i Jylland, på Fyn eller Sjælland har ingen betydning - vi bygger i hele Danmark!

Skal du bruge en ny lagerbygning, nyt domicil eller produktionslokaler, så klarer vi det hele.
Er det drømmehuset til privaten I mangler - så klarer vi også dette i vores afdeling Albyg Bolig.

Med Midtjysk Albyg A/S får I en samarbejdspartner, der mestrer byggeopgaven fra start til slut, og vi er altid klar med vejledning, og giver naturligvis gerne et uforpligtende tilbud på jeres byggeprojekt.

Kontakt os på tlf. 97473600, eller på mail .

Dit lokale byggefirma i Vestjylland - Vi bygger i hele Danmark!

Midtjysk Albyg A/S er totalleverandør af erhvervsbyggeri og industribyggeri til:

- Produktion
- Lagerhal / halbyggeri
- Værksted
- Bilhus / showroom
- Administration / Domicil


Det er blevet til mere end 1.500 byggeprojekter siden 1978, og vi har derfor stor erfaring og besidder en bred viden inden for erhvervsbyggeri. Vi er med hele vejen, lige fra rådgivning omkring indretning, ansøgning om byggetilladelse, tegning af projektet og frem til udførelsen af byggeriet - som foregår med egne håndværkere og en fast stab af stabile og kvalitetsbevidste underentreprenører.

Virksomheden klarer erhvervsbyggeri og industribyggeri i hele Danmark - om det er en ny lagerbygning, ny lagerhal, et nyt domicil eller nye produktionslokaler - Midtjysk Albyg bygger det hele!

Privatbyggeri

Midtjysk Albyg A/S har også en lokalafdeling. Her udføres fortrinsvis individuelle parcelhuse i totalentrepriser. Læs mere her

Midtjysk Albyg A/S har opnået den højeste kreditværdighed som er muligt hos DI Handel og Bisnode.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

AAA – Højeste kreditværdighed
For at opnå en AAA (Trippel-A) skal der være tale om en virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser

Hvad er kreditrating/kreditvurdering?
En virksomheds kreditrating er et udtryk for dens kreditværdighed og evne til at overleve. Bisnode har den mest anerkendte og veletablerede kreditvurderingsmodel på markedet og beregnes ud fra en matematisk algoritme, som er baseret på mere end 2.400 beslutningsregler. Disse beslutningsregler har udgangspunkt i delbedømmelserne grunddata, ejerforhold, økonomi og betalingserfaringer. Standarden er endvidere internationalt anerkendt.