| |

Lager- og produktionshal

Horn Bordplader

 

Faktaboks om byggeriet

 Entreprisetype:

 Totalentreprise

 Bygherre:
 Horn Bordplader
 Byggeår:
 2014 + 2020
 Bygningsareal:
 2.039m +  2.026m2
 Anvendelse:
 Lager- og produktionshal

 

Horn Bordplader har udvidet flere gange og vi har været så heldige at få lov at bygge til dem. Sidst har vi bygget denne flotte lagerhal.

Der kan være mange årsager og gode grunde til at bygge et nyt halbyggeri eller til at renovere eller udvide og bygge til et allerede eksisterende byggeri. Det kan være I skal starte en ny virksomhed op fra bunden, eller måske har I for lidt plads på lageret eller i produktionen?

I denne tid er der meget fokus på trivsel og miljø, så måske skal der optimeres på arbejdsgangen og det kræver mere plads, eller der er fundet løsninger som kan optimere produktionen og derved opnå energibesparelser, men dette kræver mere plads eller omstruktureringer?

Hvad enten det er halbyggeri, kontorbyggeri eller et helt nyt domicilbyggeri, så ved vi at hele processen ved at bygge nyt industribyggeri kan være en stor opgave. Derfor påtager vi os gerne totalentreprisen på jeres næste store projekt, så I kan frigøre ressourcer til at gøre det I er bedst til.

Vi sørger for at I er med hele vejen, så det færdige halbyggeri lever op til jeres forventninger, og samtidigt overholder alle gældende regler på området.

Skal I bygge nyt domicil eller ny lagerhal?

Midtjysk Albyg er specialister i alle typer erhvervsbyggeri; lagerhal, kontorbygning, domicil, bilhus, showroom, lagerbygning...

Ring på tlf. 97473600 og få et godt tilbud!