< Tilbage

Parcelhus i Mejrup, Holstebro22-05-2017 - 10:25

Midtjysk Albyg A/S har i 2016 opført parcelhus på 190 m², garage på 48 m²

Læs Bente og Henriks egne ord om samarbejdet med Midtjysk Albyg A/S.

”Midtjysk Albyg A/S opførte i perioden januar - oktober 2016 vores hus i Mejrup. Huset blev bygget på baggrund af egne skitsetegninger, som Midtjysk Albyg A/S havde arbejdet videre med og færdigtegnet. 

Byggeriet blev gennemført via god og konstruktiv dialog med Midtjysk Albyg A/S. Gennem hele forløbet er der blevet lyttet til vores ønsker og behov, og løbende gennem byggeprocessen er projektet blevet tilpasset vores ønsker, uden at der er kommet ubehagelige ekstraregninger. Vi har gennem hele byggeriet kunne stole på Midtjysk Albyg A/S, og tidsplanen for byggeriet er blevet overholdt.

Gennem hele byggeperioden har der med 14 dages interval været afholdt byggemøder på pladsen, og vi har altid haft fri adgang til bese byggeriet. Det har betydet, at kommende arbejdsopgaver (evt. i samråd med fagmanden) er blevet gennemgået, således at eventuelle misforståelser blev taget i opløbet. På den måde har vi løbende kunne følge arbejdet tæt, hvilket vi har sat stor pris på.   

Håndværksmæssigt er byggeriet udført yderst professionelt af både egne medarbejdere og underleverandører, som har fokus på kvalitetsbyggeri og god finish. Byggepladsen var under hele forløbet fint opryddet.

Det er vores oplevelse af Midtjysk Albyg A/S ikke stopper før kunden er 100 % tilfreds med resultatet, og det har betydet meget for os. Vi kan derfor varmt anbefale Midtjysk Albyg A/S til andre, som ønsker opført et individuelt husbyggeri.”

Henrik Mogensen og Bente Pedersen
Mejrup, Holstebro

< Tilbage