< Tilbage

Pressemeddelelse: Midtjysk Albyg A/S overtager KC Byg Aulum ApS21-06-2017 - 07:45

Den 1. juli 2017 overtager Midtjysk Albyg A/S KC Byg Aulum ApS.

 

KC Byg AULUM ApS er en virksomhed, som er efterfølgere af Martin Holms Murerfirma.

Kent Andersen og Carsten Gade overtog Martin Holms Murerfirma tilbage i 2010 og omdannede firmaet til både et tømrer- og murerfirma og ændrede efterfølgende navnet til KC Byg AULUM ApS.

 

”Jeg har igennem et stykke tid ligget i forhandlinger med Kent og Carsten. Derfor kan jeg nu offentliggøre, at Midtjysk Albyg A/S har skrevet under på en kontrakt om at købe aktiverne i KC Byg Aulum ApS”, fortæller Frants Sørensen adm. Direktør i Midtjysk Albyg A/S og tilføjer, ” Midtjysk Albyg A/S vokser og har brug for dygtige medarbejdere.  Ved at købe KC Byg sikrer vi os, at de to indehavere følger med og at vi kan få glæde af deres kompetencer.”

Carsten Gade får fremover ansvaret for alle mureropgaverne, og Kent Andersen vil blive tilknyttet til kontoret, hvor han kommer til at arbejde i erhvervsafdelingen som salgskonsulent og projektleder.

 

”Vi er meget glade for, at det er Midtjysk Albyg A/S, som har overtaget os. Vi har altid haft et godt samarbejde og forstået hinandens behov” fortæller Carsten Gade og Kent Andersen ”Nu glæder vi os til at flytte ind hos Midtjysk Albyg A/S og starte et nyt bygge kapitel sammen” tilføjer de.

 

Begge har i øvrigt en fortid hos Midtjysk Albyg, hvor de begge arbejdede inden de overtog KC Byg.

 

I Midtjysk Albyg A/S glæder personalet sig til samarbejdet med de nye kollegaer fra KC Byg, som efter den 1. juli rykker ind på kontoret og på byggepladserne.

< Tilbage