< Tilbage

Fra Paris til København20-07-2020 - 10:22

Der cykles for den gode sag - på trods af corona...


Desværre blev turen til Paris - i Frankrig - aflyst pga. corona. Men det har ikke afholdt Team Rynkeby Midtvest fra at cykle for den gode sag. De tog turen fra Paris - mellem Lemvig og Struer - til København. Se mere om turen i linket her


Dagen før turen til hovedstaden, tog holdet en lille trænings tur, hvor de vendte en tur forbi Midtjysk Albyg i Aulum, og fik tid til en lille pause og et gruppefoto.

 

Et godt formål
Vi støtter nemlig op om Morten "Aubo" Pedersen som cykler på Team Rynkeby Midt-Vest. Morten er indehaver af AUBO Køkken & Bad i Aulum, og udover at være næsten naboer i Aulum, er AUBO også en af Midtjysk Albyg’s gode kunder og samarbejdspartnere.

 


Team Rynkeby
Team Rynkeby er et europæisk velgørenhedscykelhold, som hvert år cykler til Paris for at samle penge ind til børn med kritiske sygdomme og deres familier.
I dag består Team Rynkeby af 2.100 motionscykelryttere og 550 hjælpere fordelt på 57 lokale hold fra henholdsvis Danmark, Sverige, Finland, Norge, Færøerne, Island, Tyskland og Schweiz.

 

AUBO Køkken & Bad

AUBO Køkken & Bad i Aulum er AUBOs største danske forhandler med hele 1.200 m2 showroom indenfor køkken, bad, bryggers og garderobe. Hos AUBO i Aulum står vi altid klar med professionel og kvalitetsbevidst rådgivning omkring køb og kreativ indretning af dit nye køkken, bad, bryggers og garderobe. Hos os finder du alt, hvad hjertet begærer indenfor køkken, bad, bryggers og garderobe, og der er mange gode grunde til at vælge netop AUBO i Aulum som din køkkenforhandler.

< Tilbage