t Nyheder | Fra Midtjysk Albyg | Projekter og byggerier - midtjyskalbyg.dk
| |
< Tilbage

Et godt praktikforløb27-06-2022 - 14:26

Vi har i de sidste 5 mdr. haft fornøjelsen af at have en konstruktørpraktikant i huset. 

 

Kenn Vendelbo har siddet på 1. salen sammen med hele teamet af projektledere, tegnere og konstruktører, og har lige fra første dag været som en del af Team Albyg.

Vi har været meget glade for at have Kenn på holdet, og vi har på kontoret nydt godt af hans gode humør og faglige kunnen. Og vi har et håb om at vi ser mere til Kenn i fremtiden.

 

Selv fortæller Kenn således om sit praktikforløb hos Midtjysk Albyg:

 

Hvorfor ville du gerne i praktisk hos Midtjysk Albyg?

Jeg ville gerne lære noget mere om myndighedsbehandling, og jeg havde hørt at Midtjysk Albyg havde en specialist på området, nemlig Henrik Brunsgaard. Samtidig synes jeg også at mine læringsmål harmonerede rigtig godt med Albyg’s fokusområder inden for byggeriet.

 

Hvad har været godt ved at være hos Midtjysk Albyg?

Jeg har været glad for at være hos Midtjysk Albyg og følt mig både fint udfordret og rigtig godt hjulpet af kolleger. Samtidig har der været god åbenhed omkring at kunne stille spørgsmål til både løsninger og metoder, hvilket jeg synes har bidraget til et rigtigt godt og motiverende læringsmiljø.

 

For mit vedkommende har det også været supergodt at kunne gå en rundtur i Midtjysk Albyg’s nyopførte kontor og lager og fysisk se mange af de løsninger og byggeprincipper som jeg arbejdede med i projekteringen.

 

Socialt havde jeg meget hurtigt en oplevelse af bare at være en del af teamet. Og ordet team beskriver meget godt min oplevelse af det sociale arbejdsmiljø hos Midtjysk Albyg. Står i hvert fald tilbage med en oplevelse af en generel velvilje til at hjælpe hinanden og samarbejder omkring udfordringer og løsning af dem.

 

Har du følt dig velkommen og godt taget i mod?

Ja i meget høj grad. Blev præsenteret og vist rundt af Chefen, hvilket jeg oplevede som et klart signal om at man blev taget seriøst. På min plads blev jeg mødt med en lille velkomstgave, og alt var bare klappet og klar til brug, og kollegaerne har været meget imødekommende.

 

Er der noget eller nogle du vil fremhæve?

Ingen nævnt ingen glemt, men når god fysiske og sociale rammer er nævnt, kommer vi alligevel ikke udenom husalfen Janni, som med sit fantastiske bagværk og ”social nursing” sikre, at hver dag i hvert fald har mindst et højdepunkt.

Hvad er dine planer fremadrettet?

Først skal jeg lige nyde min sidste laaange sommerferie, inden der tages hul på rapport skrivning og bachelor projekt. Derefter håber jeg på, om alt går vel at kunne vende næsen hjem mod Midtjysk Albyg igen.

 

< Tilbage