< Tilbage

En ny hal på vej – PADEL ZONE07-10-2020 - 13:00

I Holstebro skal Midtjysk Albyg i gang med et nyt og spændende projekt: en hal til padel

Hallen, som kommer til at indeholde et center med forskellige faciliteter, bliver opført med stålspær og med en udvendig facadehøjde på 9,6 m. Størrelsen på hallen bliver 24 x 48 meter, og med et areal på i alt 1.152m².

 

Indretningen af centeret bliver med 4 indendørs doublebaner, og kommer desuden til at rumme et loungeområde i to etager samt omklædningsrum og badefaciliteter, som gør det muligt at afholde div. firmaevents, turneringer, holdtræninger og lignende.

 

Et spændende projekt som vi glæder os til at komme i gang med.

 


Om padel-tennis

Padel, tidligere kaldet padel tennis i Danmark, er en sport, der bedst kan beskrives som en blanding af 80 procent tennis og 20 procent squash.

Banen er lidt mindre end en tennisbane og er omgivet af vægge, der bruges aktivt i spillet. Der spilles hovedsageligt double.

Padel er en helårsaktivitet. De fleste udendørs padelbaner er åbne alle dage året rundt og har monteret lys, så der kan spilles efter mørkets frembrud.

Padelbanen er 10×20 meter med et net, der deler banen på midten.

Bagvæggene og et stykke af sidevæggene er dækket af glasvægge og resten af sidevæggene og toppen af bagvæggene er dækket af metalgitter. Læs mere på facebook her 

< Tilbage