< Tilbage

15.000 timer uden arbejdsulykker04-07-2019 - 14:54

Den 3. juli 2019 kunne vi fejre at der er arbejdet 15.000 timer uden arbejdsulykker, på byggepladsen i Pårup, hvor Midtjysk Albyg A/S bygger en fyldestation på i alt 4.400 m² til Air Liquide.

Ledelsen hos Air Liquide holdt en tale hvor alle håndværkerne blev rost til skyerne for det flotte stykke arbejde. Der blev også serveret biksemad og sodavand, for at fejre de 15.000 timer uden arbejdsulykker.

 

Safety first – sikkerheden kommer altid i første række

Air Liquide arbejder systematisk og organiseret med sikkerhed og sundhed. Målet er nul ulykker, både for egne medarbejdere og for kunder og samarbejdspartnere.

Mottoet "Safety first" gennemsyrer hele virksomheden og står i bogstaveligste forstand altid øverst på dagsordenen.

 

Stolt af vores håndværkere

Netop pga. ovenstående er vi hos Midtjysk Albyg om muligt endnu mere stolte af at kunne sige at vores håndværkere fuldt ud lever op til sikkerhedskravene hos Air Liquide, og vi tilstræber selvfølgelig at nå de næste 15.000 timer uden arbejdsulykker også.

 


 

Midtjysk Albyg bygger her en fyldestation på i alt 4.400 m², bestående af både administrations- og produktionsbygning. Projektet omfatter desuden, belægninger, grønne områder, og en sø til nedsivning af regnvandet.

 

 

< Tilbage