< Tilbage

Ruth & Jens Uth Toldstrup udtaler sig om Midtjysk Albyg A/S10-01-2019 - 10:18

I Midtjysk Albyg A/S elsker vi glade kunder, og med professionel projektering og kompetente medarbejdere, arbejder vi hver dag på at gøre vores kunder tilfredse og glade for vores udførte arbejde i hele Danmark.

Her kan du læse en udtalelse fra Ruth & Jens Uth Toldstrup, som nu bor på Kamskildevej i Odder:

”Midtjysk Albyg har netop overdraget nøglerne til vores nye ejendom, som de har haft totalentreprise på. Det har været en succes fra første blyantstreg og til det endelige resultat. Midtjysk Albyg er professionelle og gør meget ud af, at kunderne er tilfredse under hele forløbet.

Samtidig skal alle Midtjysk Albyg´s egne håndværkere samt de håndværkere fra deres samarbejdspartnere have en kæmpe ros for deres arbejde. De er dygtige og kan deres kram. Man kan sagtens fornemme, at de er vant til at arbejde sammen og derfor er der også en god stemning på byggepladsen, hvilket som bygherre er en fornøjelse. Vores byggeprojekt har stået på i næsten 32 uger og derfor føler vi, at vi næsten er kommet i familie med de håndværkere som har været hos os længst.

På baggrund af det gode samarbejde, er det også Midtjysk Albyg som er igang med at bygge vores nye sommerhus, og vi ved jo fra vores netop overståede byggeri, at resultatet bliver ligeså flot.
Vi kan derfor kun anbefale Midtjysk Albyg til at stå for Jeres kommende byggeri, og vil samtidig sige et stort TAK til Midtjysk Albyg for det flotte arbejde og resultat.

Mvh Ruth & Jens Uth Toldstrup”

 

< Tilbage