Om Midtjysk Albyg A/S

Midtjysk Albyg A/S er et professionelt byggefirma med domicil i Aulum. Men om I har til huse i Jylland, på Fyn eller Sjælland har ingen betydning - vi bygger i hele Danmark!

Skal du bruge en ny lagerbygning, nyt domicil eller produktionslokaler, så klarer vi det hele.
Er det drømmehuset til privaten I mangler - så klarer vi også dette.

Med Midtjysk Albyg A/S får I en samarbejdspartner, der mestrer byggeopgaven fra start til slut, og vi er altid klar med vejledning, og giver naturligvis gerne et uforpligtende tilbud på jeres byggeprojekt.

Kontakt os på tlf. 97 47 36 00, eller på mail

Vi bygger både til erhverv og til private

Erhverv

Midtjysk Albyg A/S er totalleverandør af erhvervsbyggeri til:

- Produktion
- Lagerhal / halbyggeri
- Værksted
- Bilhus / showroom
- Administration / Domicil

Det er blevet til mere end 1.500 byggeprojekter siden 1978, og vi har derfor stor erfaring og besidder en bred viden inden for erhvervsbyggeri. Vi er med hele vejen, lige fra rådgivning omkring indretning, ansøgning om byggetilladelse, tegning af projektet og frem til udførelsen af byggeriet - som foregår med egne håndværkere og en fast stab af stabile og kvalitetsbevidste underentreprenører.

Virksomheden klarer erhvervsbyggeri i hele Danmark - om det er en ny lagerbygning, ny lagerhal, et nyt domicil eller nye produktionslokaler - Midtjysk Albyg bygger det hele!

Erhvervsbyggeri i Jylland - Holstebro - Aulum - Herning - Struer

Privat

Midtjysk Albyg A/S har også en lokalafdeling. Her udføres fortrinsvis individuelle parcelhuse i totalentrepriser.

Vi har egen professionel tegnestue, og vores dygtige medarbejdere kan visualisere jeres drømmehus og hjælper gerne med ansøgningen om byggetilladelse.

Vi kombinerer jeres ønsker, ideer, drømme og behov med vores mangeårige viden og erfaring, gode håndværkere og effektive byggestyring.

Sammen med Midtjysk Albyg A/S kan jeres boligdrømme gå i opfyldelse.