Persondatapolitik

for Midtjysk Albyg A/S


Midtjysk Albyg A/S er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger her:

Midtjysk Albyg A/S
Industrivej 20
7490 Aulum
CVR-nr.: 87375412
Telefon: 97 47 36 00
E-mailadresse:

Som dataansvarlig virksomhed værner vi om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi sikrer os, at vi lever op til databeskyttelseslovgivningen.
Vi giver de personer, som vi behandler oplysninger om (”de registrerede”), informationer om vores databehandlinger og om de rettigheder, som man har som registreret.
Herunder kan I downloade dokumenter som beskriver vores persondatapolitik for hhv. kunder, leverandører og jobansøgere:

OPLYSNINGSPLIGT

KUNDER
Er du kunde, eller er tilknyttet en virksomhed, der er kunde hos Midtjysk Albyg A/S, kan du læse mere om behandlingen af dine personoplysninger herunder:

LEVERANDØRER/SAMARBEJDSPARTNERE
Er du leverandør eller samarbejdspartner til Midtjysk Albyg A/S, kan du læse mere om behandlingen af dine personoplysninger herunder:

JOBANSØGERE
Søger du job hos Midtjysk Albyg A/S, kan du læse mere om behandlingen af dine personoplysninger herunder:


Hvis du ikke er tilfreds med vores måde at behandle dine oplysninger på, må du meget gerne kontakte os.
Er du utilfreds og ikke ønsker at kontakte os kan du klage til Datatilsynet, som derefter undersøger sagen og træffer en afgørelse.

Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk

NB! Du kan skrive til Datatilsynet via Digital Post på Borger.dk, hvor fremsendelsen af din henvendelse sker sikkert (krypteret). Vi anbefaler, at du bruger Digital Post, hvis din henvendelse indeholder fortrolige eller følsomme personoplysninger.