| |

Pris - hvad koster det at bygge et industribyggeri?

Kan man få en kvadratmeter pris på et byggeri?

Pris på et industribyggeri afhænger af mange ting. Der kan derfor ikke gives en nøjagtig pris før flere aspekter er afklaret. Netop herfor kan du booke et ganske uforpligtende møde med vores salgs afdeling, og efterfølgende få en pris og et tilbud på dit industribyggeri.

Hvad skal afklares før et industribyggeri kan prissættes?

For at kunne udregne et tilbud og en pris, skal følgende aspekter afklares:

  • Placering af byggeriet
  • Anvendelse
  • Materialevalg
  • Byggestil

Vi hjælper gerne med at komme igang med processen. Kontakt en af vores konsulenter og book et uforpligtende møde omkring dit næste industribyggeri.

Se eksempler på de mange projekter inden for industribyggeri vi har opført gennem tiden.

Der kan være mange årsager og gode grunde til at bygge et nyt industribyggeri eller til at renovere eller udvide og bygge til et allerede eksisterende industribyggeri. Det kan være I skal starte en ny virksomhed op fra bunden, eller måske har I for lidt plads på lageret, på kontoret eller i produktionen?

I denne tid er der meget fokus på trivsel og miljø, så måske skal der optimeres på arbejdsgangen og det kræver mere plads, eller der er fundet løsninger som kan optimere produktionen og derved opnå energibesparelser, men dette kræver mere plads eller omstruktureringer?

Ligegyldigt hvilken grund I har, så påtager vi os opgaven som totalentreprenør og I kan lægge kræfterne der hvor I er bedst.

Ring på tlf.  97473600 Skriv på mail: info@midtjyskalbyg.dk