| |

Industribyggeri - kvalitetsbyggeri til erhverv

Vi bygger alt i erhvervs- og industribyggeri, samt haller til sport og fritid

Midtjysk Albyg A/S har mere end 40 års erfaring inden for industribyggeri og rådgivning inden for industribyggeri og erhvervsbyggeri. Lad os være sparringpartnere omkring byggeriets optimale placering, udseende, materialevalg osv. Vi rådgiver også om minimering af energiforbrug og andre optimerende løsninger.

Som totalentreprenør opfører vi alle former for industribyggeri: lagerhal, domicil, bilhus, værksted, kontor- og administration, produktion, butik, show-room - ja, kun fantasien sætter grænser!

Vi udfører alle former for industribyggeri, hvad enten det drejer sig om nybyggeri, renovering eller tilbygning til jeres eksisterende bygninger. Vi står til rådighed med mere end 40 års ekspertise og know how, og rådgiver fra første tanke til det færdige byggeri.

Måske er din nuværende bygning i god stand; men der er behov for at modernisere eller renovere, evt. hvis tiden er løbet fra jer og produktionen er gået hen og blevet forældet. Midtjysk Albyg klarer alle opgaver og yder samme service og kvalitet uanset byggeriets størrelse og omfang.

Kvalitetsbyggeri inden for industribyggeri - også i fremtiden
Vi sætter en ære i at bygge industribyggeri i høj kvalitet - og levere til den aftalte tid. Vi ved at et nyt industribyggeri er en stor investering for et firma, og derfor er det vigtigt at byggeriet kan tjene sig hjem igen gennem optimeringer i produktionen og højere effektivitet, men også at selve byggeprocessen fungerer optimalt og gnidningsløst, så du får et kosteffektivt fremtidssikret industribyggeri, som holder i mange år. Som kunde hos Midtjysk Albyg vil du opleve at du som kunde altid er i centrum.

Vi bygger over hele landet: Jylland, Fyn og Sjælland, så din adresse er ingen hindring!

Mere end 40 års erfaring i byggebranchen og utallige færdige byggeprojekter har givet os stor erfaring og know-how, til at levere dit industribyggeri eller erhvervsbyggeri til den helt rigtige pris og selvfølgelig - til tiden! Har du brug for et overslag og priser på et byggeprojekt, eller et tilbud på et industribyggeri - så tag kontakt til vores salgsafdeling som vil hjælpe dig med at udarbejde et tilbud og en pris, på netop dit byggeri.

Midtjysk Albyg er en aktiv og lyttende medspiller i forbindelse med opførelse af et nyt projekt og vores erfaring inden for netop industribyggeri, er et vigtig parameter i forbindelse med projektering og opførelse af en ny industribygning.

Efter vores første møde får du et ganske uforpligtende prisoverslag, og evt. skitsetegninger, så du har noget konkret at forholde dig til.

Ring på tlf.  97473600 Skriv på mail: info@midtjyskalbyg.dk