| |

Industrihal

Opførelse og byggeri af industrihaller til alle formål

Vi opfører industrihaller til alle formål: lager, produktion, værksted og meget mere
Vi opfører industrihaller til alle formål: lager, produktion, værksted og meget mere

Uanset om du skal bruge din industrihal til produktion, værksted, maskinhus eller lager, så bygger vi en skræddersyet løsning som kan bruges til netop dine behov.

Midtjysk Albyg har et professionelt team som står klar til at hjælpe med processen fra idé til færdigt byggeri. Vi har egen tegnestue hvor dygtige projekttegnere og projektledere udvikler den helt ideelle løsning, ud fra dine anvisninger. Vi hjælper med alle de udfordringer der opstår hen ad vejen, og sørger for at udarbejde de færdige projekttegninger, statiske beregninger, energirammeberegninger m.v. til myndighederne.

På den måde er du sikker på at få en industrihal, som efterlever alle lovkrav og sikrer optimale forhold for dine medarbejdere. Vi ved at du som virksomhed ønsker en industrihal og et erhvervsbyggeri som lever op til de nyeste standarder i høj kvalitet, og samtidig skal det økonomiske aspekt tages med i alle beregninger.

Vi opfører industrihaller som både isoleret og u-isoleret, og materialevalget kan variere alt efter ønsker og behov. Vi bygger haller i både stål, beton og bæredygtige træelementer.

Ring på tlf.  97473600 Skriv på mail: info@midtjyskalbyg.dk