< Tilbage

Midtjysk Albyg A/S har netop afleveret et nøglefærdigt byggeri til Seeland International A/S i Greve. Tidsplanen er overholdt til punkt og prikke.06-04-2017 - 12:47

Solen skinnede da Frants Sørensen fra Midtjysk Albyg A/S præsenterede bygningen for Torben Kindtler og Bent Rasmussen fra Seeland International A/S.
 

”Det er vores stærke side, at vi er totalleverandør og har mange forskellige kompetencer. Når en kunde bestiller en bygning, påtager vi os alle opgaver. Det, at vi kan påtage os hele leverancen, sætter kunderne stor pris på. Det betyder, at kunden med en totalentreprise kan koncentrere sig om deres kerneforretning” udtaler administrerende direktør for Midtjysk Albyg A/S, Frants Sørensen.

 

 

Præcis samme tilgang har Torben Kindtler og Bent Rasmussen, når det drejer sig om at bygge. De valgte Midtjysk Albyg A/S, som totalentreprenør, fordi de vidste, at de dermed ville få en samarbejdspartner, hvor de i princippet blot skulle forholde sig til at få udleveret nøglen, når byggeriet var færdigt. Og de er ikke blevet skuffet. 

 

Der er opført 1830 m² isoleret lager og 1670 m² kontorbygning i 2 etager. I alt er der opført ca. 3500 m².  Det er femte gang Midtjysk Albyg A/S bygger for Seeland International A/S, så det har været en fornøjelse at fortsætte vores gode samarbejde. Bygningen er opført med isolerede sandwich-betonelementer med en højde på 10 m.

 

Byggeriet er forløbet planmæssigt og medarbejderne flytter snart ind i det nye flotte kontorhus, som giver langt bedre arbejdsforhold for de ansatte. Den ene af ejerne Carsten Nørgaard udtaler, at dette byggeri er Seeland International A/S suverænt største investering siden opstarten og er i fin harmoni med firmaets fremtidsvisioner.   

 

Vi glæder os til at være en del af deres succes.

< Tilbage