<

Støbesjak søges til virksomhed i vækst!08-01-2018 - 09:58

Er I det erfarne støbesjak, og sætter I/du ligesom os, en ære i godt håndværk? Så er I/du måske vores nye kollega.

Midtjysk Albyg A/S søger rutinerede støbesjak, som ønsker en god arbejdsplads og har lyst til og være en del af et frisk team, hvor der er højt til loftet og hvor alle sætter faglighed højt. Vi vægter højt at aflevere kvalitet før tid.

Vi forventer, at du er stabil, arbejdsom og mestrer et godt håndværk. Du er vant til at arbejde selvstændig og tager gerne ansvar. Du er fleksibel, kvalitetsbevidst har et godt ”gå på mod”. Arbejdet foregår overalt i Danmark, hvorfor rejsearbejde må påregnes i et vist omfang. Du bor i en radius af max. 30-40 km fra Aulum.

Vi kan tilbyde dig gode arbejds- og lønforhold med stor grad af selvstændighed, pension, sundhedsordning og feriepenge iht. Dansk Byggeri-overenskomst, samt samkørselsordning.
 

Mener du, at du kan gøre en forskel hver dag, og vil du indgå i et team af kollegaer med fantastisk humør? Så er Midtjysk Albyg A/S dit nye logo på ryggen. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Er du interesseret…? Ring til Frants Sørensen på nummer +45 22 49 99 88 eller send en skriftlig ansøgning til frants@midtjyskalbyg.dk

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

<